Τηλεόραση Ραδιόφωνο
νταμπ

Η Ομόνοια παρουσίασε τον νέο της προπονητή Βάλντας Νταμπράουσκας.

Δείτε ορισμένες απο τις τοποθετήσεις που έγιναν.

Γιάννης Αναστασίου:

«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους και καλή επιτυχία στην ομάδα μας. Είμαι εδώ για να παρουσιάσουμε το νέο μας προπονητή. Αξιολόγησε ο σύλλογος ότι είναι πετυχημένος και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Να καλωσορίσουμε τον Νταμπράουσκας».

Βάλντας Νταμπράουσκας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι εδώ μαζί σας, σε ένα πολύ φιλόδοξο κλαμπ όπως η Ομόνοια. Ευελπιστώ να επαναφέρουμε τον σύλλογο εκεί που ανήκει και αξίζει να βρίσκεται. Είμαι πάντα ο πρώτος υπεύθυνος για την ατμόσφαιρα και την βελτίωση τον σύλλογο. Ελπίζω όλα να πάνε καλά».

γ

Για τον τρόπο παιχνιδιού του:

«Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Μου αρέσει η ομάδα μου να κάνει την επίθεση και όχι να περιμένουμε τον αντίπαλο. Ήμουν τυχερός στην καριέρα μου γιατί είχα την ευκαιρία να προπονήσω μεγάλες ομάδες και μεγάλους παίκτες. Αν δεν είσαι κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορείς να πετύχεις. Στους παίκτες αρέσει η αναγνώριση και το να ακούν πόσο καλοί είναι. Μπορώ να προσαρμοστώ σε ένα παιχνίδι εφόσον αλλάξει κάτι κατά την διάρκεια του αγώνα. Το σημαντικό είναι η νικη και οι τρεις βαθμοί σε κάθε παιχνίδι και αυτός είναι ο στόχος».

Θα γίνουν μεταγραφές πριν την αναχώρηση για την προετοιμασία;

Δεν θέλω να υποσχεθώ οτιδήποτε. Δεν είναι εύκολο να κάνεις μία μεταγραφή μέσα σε μία μέρα. Υπάρχουν πολλές προσδοκίες από τους οπαδούς, έχουμε βάλει τους στόχους μας. Μπορεί να είναι σήμερα ή αύριο ή σε μία εβδομάδα. Υπομονή ζητούμε από τους οπαδούς μας και πιστεύω ότι στην κατάληλη στιγμή θα είναι μαζί μας οι κατάλληλοι παίκτες.

Γιάννης Αναστασίου για το νέο ρόλο

Ο προπονητής έχει ζητήσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για κάθε θέση. Απορρίπτουμε κάποιους, προτείνουμε κάποιους με τη βοήθεια του σκάουτινγκ. Αν συμφωνούμε με τον προπονητή προχωρούμε. Αν διαφωνούμε δεν προχωρούμε. Είναι κάτι το οποίο είχαμε συμφωνήσει από πριν. Πρέπει να υπάρχει σύμφωνη και των δύο μας για να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε μεταγραφή.

Νταπράουσκας

Γνωρίζω το πρωτάθλημα στην Κύπρο, είχα δουλέψει στην Ελλάδα κι έχω επαφές με την Κύπρο. Είδα όλα τα παιχνίδια της Ομόνοιας, είδα και άλλα και γνωρίζω αρκετά για να αρχίσω τη δουλειά μου εδώ.

Αναστασίου

Η Ομόνοια είναι η μοναδική ομάδα που στηρίζει τους Κύπριους παίκτες στελεχώνοντας και την Εθνική ομάδα. Ξέρουμε ότι είναι περιορισμένες οι θέσεις στους ξένους. Κοιτάζουμε και παίκτες από τον κατάλογο β. 

Νταμπράουσκας

Ψάχνουμε δεξί μπακ, εξτρέμ, δεκάρι και αμυντικό χαφ

Αναστασίου για Λοίζου, Μπάκιτς, Ουζόχο, Κασσάμα

Ανήκει στην Ομόνοια. Κάναμε αρκετές συζητήσεις, του τόνισα ότι από τη στιγμή που είναι εδώ πρέπει να είναι στρατιώτης. Αν έρθει καλή πρόταση για τον ίδιο και την ομάδα θα την δούμε. Η ομάδα είναι πάνω από όλους.

Για τον Μπάκιτς και τον Ουζόχο υπάρξαν κάποιες προτάσεις, θα δούμε, προέχει το συμφέρον του συλλόγου. Ο Κασσάμα δεν είναι στα πλάνα.

Ο Λανγκ έχει προσφέρει, εμείς τον υπολογίζουμε. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι θα ξημερώσει. Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι όσο είναι στην Ομόνοια θα την υπηρετεί με επαγγελματισμό.