Τηλεόραση Ραδιόφωνο
g

Στο Ντόρτμουντ ταξίδεψε η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ για να δει τον αγαπημένο της Κριστιάνο Ρονάλντο να γράφει ιστορία! 

Η σύντροφος του CR7 με την οποία έχει αποκτήσει και δύο κορίτσια ήταν στις εξέδρες του γηπέδου της Ντόρτμουντ και είδε το σπουδαίο παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Τουρκία για το Euro 2024. 

Μαζί της ήταν ο μεγάλος γιος του Κριστιάνο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ, ο οποίος είδε τον πατέρα του να βγάζει ασίστ στον Φερνάντες και να γίνεται ο ρέκορνταμ και σε αυτή την κατηγορία σε Euro. 

g

<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="560"><p lang="es" dir="ltr">❤️ ¡Siempre apoyando a Cristiano Ronaldo! 🇵🇹<br><br>Georgina Rodríguez está presente en Dortmund viendo a su pareja jugar contra Turquía ⚽<a href="https://twitter.com/hashtag/EURO2024?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#EURO2024</a> <a href="https://t.co/vGZIuW9zjY">pic.twitter.com/vGZIuW9zjY</a></p>&mdash; Telemundo Deportes (@TelemundoSports) <a href="https://twitter.com/TelemundoSports/status/1804555445882724417?ref_src=twsrc%5Etfw">June 22, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Πηγή:protothema.gr