Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σιουμαχερ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, δύο άντρες από το Wuppertal της Γερμανίας συνελήφθησαν επειδή προσπάθησαν να κερδίσουν εκατομμύρια εκβιάζοντας την οικογένεια του θρύλου της F1. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες της υπόθεσης εκβιασμού.

 

«Ερευνούμε μια υπόθεση εκβιασμού σε βάρος μιας διασημότητας και έχουμε εκτελέσει εντάλματα σύλληψης για αυτή την υπόθεση. Δεν μπορούμε να παράσχουμε περισσότερες πληροφορίες αυτή τη στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

Λεπτομέρειες με το σταγονόμετρο για τον Μίκαελ Σουμάχερ

Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ είναι προς το παρόν άγνωστη, με τη σύζυγό του Corinna να βοηθά στη φροντίδα του 55χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα σχεδόν θανατηφόρο ατύχημα στο σκι τον Δεκέμβριο του 2013.

Μετά το ατύχημα, ο Μίκαελ Σουμάχερ κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά υπήρξαν πολλές προσπάθειες εκβιασμού της οικογένειας του πρώην σταρ της Benettton και της Ferrari.

Ένα τέτοιο περιστατικό οδήγησε έναν άντρα στη φυλακή το 2017. Ο ένοχος απείλησε να σκοτώσει τα παιδιά του Μίκαελ Σουμάχερ, συμπεριλαμβανομένου του πρώην οδηγού της Haas, Μικ Σουμάχερ, αν η οικογένειά του δεν πλήρωνε λύτρα ύψους 760.000 λιρών.

Ενώ οι ενημερώσεις για την υγεία του 93 φορές νικητή του Grand Prix ήταν σπάνιες, ο πρώην συνεργάτης του Johnny Herbert έδωσε μια εικόνα για την κατάστασή του νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

«Ακούω πράγματα από δεύτερο χέρι. Ακούω από εκείνους της F1 ότι κάθεται στο τραπέζι για δείπνο, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι αλήθεια. Μπορώ να διαβάζω μόνο ανάμεσα στις γραμμές. Δεν έχουμε ακούσει πολλά από την οικογένειά του και είναι κατανοητό. Αυτό ήταν πάντα ένα μέρος του Μίκαελ Σουμάχερ και του τρόπου της οικογένειάς του να κρατά τα πάντα πολύ ιδιωτικά, πολύ μυστικά» σημείωσε χαρακτηριστικά στο BettingSites.co.uk.