Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σ

Η Γιουβέντους έχει έρθει σε συμφωνία με την Άστον Βίλα για την ανταλλαγή των Μακένι και Σάμιουελ Ίλινγκ με τον Ντόουγκλας Λουίζ, όμως ο Αμερικάνος παίκτης της ιταλικής ομάδας δεν έχει αποδεχτεί ακόμη αυτή την πρόταση. Για αυτό τον λόγο μία μερίδα φιλάθλων της ομάδας θέλησε να ασκήσει πίεση στον ίδιο για να μην ανατραπεί αυτή η συμφωνία.

Το προφίλ του παίκτη της "Γυραιάς κυρίας" στα social media έχει κατακλυστεί από εκατοντάδες μηνύματα με στόχο αυτά να ωθήσουν τον 25χρονο να αποχωρήσει από τον σύλλογο, με τον παίκτη ωστόσο να εξακολουθεί να κρατά "παγωμένες" τις διαπραγματεύσεις με την αγγλική πλευρά.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίζτσιο Ρομάνο, ο πρόβλημα στην εν λόγω υπόθεση έγκειται στους όρους αποδέσμευσης του παίκτη με την Γιουβέντους και επομένως ο ίδιος δεν πρόκειται να δώσει τα χέρια έως ότου διευθετηθεί το ζήτημα με την ιταλική ομάδα.


Εφόσον ο ίδιος δεν αλλάξει άμεσα στάση, τότε αναμένεται να εξαιρεθεί από το πλαίσιο της ανταλλαγής και θα αναζητηθεί μία διαφοροποίηση ή μία νέα φόρμουλα απόκτησης του Ντόουγκλας Λουίζ.

 

Πηγή: sport24.gr