Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σ

Δείτε την μακροσκελή ανακοίνωση των Οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης  στην οποία εκφράζουν τις θέσεις τους για το πως οδηγήθηκε η ομάδα τους στην δύσκολη περίοδο που διανύει, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει όπως μπορεί και απαιτώντας διαφάνεια.

Μια χρονιά παράξενη έχει τελειώσει με τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα. Από την μια η θετική κατάληξη με το γήπεδο η οποία έκλεισε ιδανικά και από την άλλη η αποτυχημένη αγωνιστικά η οποία άφησε τεράστιες οικονομικές πληγές. Είχαμε πει στο πρόσφατο παρελθόν ότι η δημοσιοποίηση των προβλημάτων της ομάδας και οι δημόσιες αντιπαραθέσεις δεν βοήθησαν ποτέ στο παρελθόν, εξού και η προσπάθεια επίλυσης τους εντός του οικοδομήματος. Όμως επειδή κάποια πράγματα εύκολα παρεξηγούνται είτε καλόπιστα είτε κακοπροαίρετα σήμερα τοποθετούμαστε επί αυτών.

Μια νέα χρονιά είναι πλέον μπροστά μας και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το οικοδόμημα είναι τεράστιες και δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην προστυχία που κάποιοι αντιμετώπισαν τον Σύλλογο τουλάχιστον την τελευταία 2ετία μετά και την τελευταία επιτυχία της ομάδας, πίσω στο 21-22 όπου μετά την κατάκτηση του κυπέλλου συμμετείχαμε σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εκεί που έπρεπε να μπουν οι βάσεις και να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ που παρουσιάστηκε είδαμε μέσα σε 2 χρόνια όλα να γκρεμίζονται σαν χάρτινος πύργος και το χειρότερο ότι έγιναν οικονομικά ανοίγματα που δεν δικαιολογούν ούτε τα αποτελέσματα αλλά ούτε δικαιολογούνται από τους πόρους της ομάδας.

Ξεκινώντας από την σεζόν που ο πρώην μεγαλομέτοχος «το πήρε» πάνω του με επιλογές που ακόμη και σήμερα πληρώνουμε αδρά και δίνοντας συνέχεια ο προηγούμενος πρόεδρος Ανδρέας Σάντης που έμεινε μόνο στις υποσχέσεις περί οικονομικών συμπαιχτών κάνοντας μάλιστα ανοίγματα που πλέον θεωρούνται καταδικαστικά με πάνω από τα μισά έσοδα της νέας χρονιάς να είναι ήδη υπό χρησιμοποίηση. Δυο χρόνια ήταν ικανά να δημιουργήσουν τρύπες άνω των 8 εκατομμυρίων και πλέον να τρέχουμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα όσοι μείναμε πίσω. Για 10 χρόνια βλέπουμε μια επανάληψη σαν μια κατάρα που περιβάλει τον Σύλλογο. Μηδέν πρόοδος, καθόλου αναβάθμιση, επανάληψη των ίδιων λαθών και στην τελική τα λεφτά που μπήκαν μέσα από «μετόχους» ήταν για αποπληρωμή των λαθών τους ή αυτών που εκείνοι διόριζαν. Το ίδιο και το αυτό σαν τελική κατάληξη και το χειρότερο ότι όλοι την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια σαν πως και δεν συνέβηκε τίποτα.

Απαιτούμε διαφάνεια και απαιτούμε όπως προβούν οι αρμόδιοι στους απαραίτητους οικονομικούς ελέγχους για την 10ετία. Θα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις επί τούτου και θα επανέλθουμε. Μέχρι τότε τι μπορούμε να κάνουμε; Ότι κάνουμε πάντα, να υποστηρίξουμε την Ιδέα μας με κάθε δυνατό τρόπο. Σύντομα θα ανακοινωθούν τα εισιτήρια διαρκείας και καλούμε τον κόσμο όπως δείξει ξανά το μεγαλείο του και για το τι είναι ικανός. Στόχος να ξεπεράσουμε ακόμα και τον περσινό αριθμό και να δώσουμε το μήνυμα στην ομάδα πως ο κόσμος θα είναι δίπλα της σε κάθε στιγμή σε αυτή την δύσκολη χρονιά που μας περιμένει.

Καλούμε τον κόσμο όπως σταματήσει πλέον να παρελθοντολογεί, ας αφήσουμε τις εξελίξεις να τρέξουν, και να υποστηρίξουμε με όλο μας το είναι είτε με την φυσική παρουσία μας στα γήπεδα είτε με προγράμματα και ιδέες που θα ανακοινωθούν για οικονομική ένεση. Εξάλλου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο Σύλλογος γυρίζει σελίδα με την πλήρη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος και πρέπει να βρεθούν οι τρόποι εξυγίανσης και κάθαρσης. Όσο δύσκολη και αν φαντάζει η αρχή, θα διανύσουμε αυτό τον δρόμο μέχρι την αναγέννηση!
𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒
 🔵⚪