Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Σ

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν, δήλωσε πως είναι «ακόμη πιο αποφασισμένος» να κερδίσει έναν πρώτο τίτλο, αναλαμβάνοντας την ιδιότητα του «φαβορί» πριν από το πρώτο ματς με την Σερβία (16/6, 22:00).

    «Σημαίνει πολλά για εμένα κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο με αυτήν την φανέλα. Νομίζω ότι η κατάκτηση μιας μεγάλης διοργάνωσης με την Αγγλία θα ήταν ένα από τα κορυφαία σημεία της καριέρας οποιουδήποτε, είναι η «ιδέα», σχολίασε ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου και πρόσθεσε:

    «Προσωπικά, δεν έχω κερδίσει κανένα τρόπαιο ακόμη, αλλά είμαι ακόμα πιο αποφασισμένος και έχω ακόμα περισσότερη όρεξη να φθάσω εκεί. Έχουμε μια καλή ευκαιρία, αλλά έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

    Ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία των «Τριών Λιονταριών» παραδέχθηκε ότι η εθνική Αγγλίας έχει δώσει «το δικαίωμα να θεωρείται ένα από τα φαβορί» για το τουρνουά της Γερμανίας:

    «Ξέρουμε ότι κάναμε πολλά καλά πράγματα στα προηγούμενα τουρνουά, κάναμε την χώρα υπερήφανη, αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε εδώ για να το κερδίσουμε», είπε.