Τηλεόραση Ραδιόφωνο
k

Η Konstantina Nikolaou εξασφάλισε την πρόκριση για τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες #Paris2024 μέσω της θέσης στην Ολυμπιακή κατάταξη του #Skeet Γυναικών.

Η 40χρονη πρωταθλήτρια μας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που έρχεται ως επιστέγασμα των προσπαθειών που κατέβαλε τα δύο τελευταία χρόνια και της θέσης της στην παγκόσια κατάταξη. 


Η ISSF - International Shooting Sport Federation αποφάσισε να δώσει μια ακόμα κάρτα πρόκρισης για το #Paris2024 μέσω της Παγκόσμιας Κατάταξης (οι δύο κάρτες έγιναν τρεις), η οποία πάει στην Κύπρια αθλήτρια που ήταν τρίτη στην κατάταξη ανάμεσα στις αθλήτριες οι χώρες των οποίων δεν είχαν συμπληρώσει το όριο των δύο καρτών.
Σε αυτό τον Ολυμπιακό Κύκλο η Νικολάου στηρίχθηκε από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή τόσο μέσω του προγράμματος Olympic Solidarity όσο και μέσω του προγράμματος υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη.


Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή συγχαίρει την αθλήτρια που ειναι το 10ο μέλος της Κυπριακής Ολυμπιακής Ομάδας #TeamCyprus 🇨🇾 όπως επίσης την προπονητική και υποστηρικτική της ομάδα και την Cyprus Shooting Sport Federation. 👏