Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Ο Γενικός Διευθυντής της κυπελλούχου Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου. Για την έναρξη της προετοιμασίας, το βασικό μέρος της που θα γίνει στην Αυστρία μέχρι τις 5 Ιουλίου, τον μετεγγραφικό σχεδιασμό και πολλά άλλα.

«Εκεί που θέλαμε να τελειώσουμε τις τελειώσαμε κάποιες μετεγγραφές. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά υπάρχει ένας πολύ καλός κορμός στην ομάδα που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στον πρώτο αγώνα. Σε αυτό το χρονικό περιθώριο το ρόστερ θα είναι ικανοποιητικό. Θα είναι μια αγωνιστική περίοδος 12 μηνών και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και για το είδος της προετοιμασίας και για την επιλογή παικτών και για ποδοσφαιριστές που μπορεί να προκύψουν αργότερα. Πέρσι κάναμε πολύ καλές προσθήκες τέλος του Αυγούστου. Πρέπει το πλάνο να είναι σωστό και να είμαστε και εμείς πολύ προσεκτικοί», είπε αρχικά.

 

Για τους Ρους, Πέπε, Μπότσκαϊ: «Είναι δύσκολες περιπτώσεις. Είναι αρχές μετεγγραφικής περιόδου και έχουν συμβόλαιο. Οι ομάδες τους έχουν χρόνο να διαπραγματευτούν και να επωφεληθούν οικονομικά. Είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχει πλάνο α’ και πλάνο β’. Θα αφήσουμε σίγουρα κάποιες θέσεις πίσω που θα τις δούμε στο δεύτερο μέρος της προετοιμασίας για να είμαστε ανταγωνιστικοί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Σε αυτή τη χρονική περίοδο δεν μπορούν να γίνουν διαπραγματεύσεις, είναι παράλογες οι απαιτήσεις και είναι λογικό και εμείς έτσι θα πράτταμε. Στόχος είναι το πλάνο α’ να έρθουν παίκτες καλοί, ακόμη και καταλόγου β’ να μπορούν να βοηθήσουν στις πρώτες υποχρεώσεις. Είμαστε αισιόδοξοι, με τους πλείστους παίκτες που έχουμε μιλήσει υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία. Δεν μπορώ να ξέρω πόσες προσθήκες θα γίνουν, έχουμε το περιθώριο των 17 ξένων/κοινοτικών. Η Πάφος ανακοινώνει οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή όταν έρθει και περάσει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει, όχι μόνο όταν έρθει στο ξενοδοχείο και τον δει κάποιος, να είμαστε προσεκτικοί».

Για Κώστα Πηλέα και Μάριο Ηλία: «Το λέω συνεχώς μας ενδιαφέρουν οι καλοί Κύπριοι και θα επιδιώξουμε να μπολιάσουμε την ομάδα με καλούς Κύπριους για οποιαδήποτε θέση. Δεν θα διαψεύσω εννοείται. Ο Μάριος Ηλία και ο Κώστας Πηλέας είναι κάποιοι από αυτούς, αλλά πρόταση δεν κάναμε».

«Προετοιμαζόμαστε ακόμη και σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε με τον Ίβουσιτς (σ.σ. πιθανό ενδιαφέρον ή πρόταση από άλλη ομάδα), θα είναι στο Euro 2024 και θα είμαστε έτοιμοι για την κάθε θέση που μπορεί να προκύψει πρόβλημα».

Για την άποψη οπαδών ότι ο Μάριος Δημητρίου θα μπορούσε να μείνει στην ομάδα: «Θεωρώ ότι είναι πολύ καλός, ήταν πολύ σημαντικός και για τα αποδυτήρια της ομάδας. Ήταν απόφαση της διοίκησης και αυτοί που αποφασίζουν ξέρουν καλύτερα. Του εύχομαι τα καλύτερα, φυσικά όχι στα μεταξύ μας παιχνίδια, για μένα θα είναι ένας φίλος στο ποδόσφαιρο, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας».

Αν υποστηρίζει κάποια ομάδα στο Euro: «Θα πάω με τον Ίβουσιτς και την ομάδα του την Κροατία».