Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σ

Ο Μπερνάρ Ντουάρτε αποχωρεί απ’ τον Παναθηναϊκό έπειτα από μία πολύ «γεμάτη» κι έντονη διετία στους «πράσινους» και σε μήνυμα που «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς όλη την οικογένεια του «τριφυλλιού», αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έκλεισε την πορεία του στον Παναθηναϊκό μετρώντας 85 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 13 γκολ και 15 ασίστ κι ευχήθηκε να επιστρέψουν οι «πράσινοι» γρήγορα στις δόξες του παρελθόντος.

Αναλυτικά το μήνυμα του «Μπέρνι:» «Τις πιο ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε όλους, θα ήταν πολύ λάθος εκ μέρους μου να πω ονόματα, γιατί ήταν τόσοι πολλοί άνθρωποι που με βοήθησαν από την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ στην Ελλάδα.

Δύο έντονα χρόνια, που μου έδειξαν μια χώρα απόλυτα ερωτευμένη με το ποδόσφαιρο, ευχαριστώ για την στοργή, για την αγάπη, τους πράσινους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου και όλους τους εργαζόμενους του συλλόγου.

Τώρα θα είμαι από μακριά να ζητωκραυγάζω και να στέλνω όλη τη θετική ενέργεια που χρειάζεται αυτός ο σύλλογος κι αξίζει να επιστρέψει στις δόξες του παρελθόντος.

Ευχαριστώ για την ευκαιρία να φορέσω αυτή τη φανέλα και να είμαι στην ιστορία του συλλόγου, πήραμε το κύπελλο και θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει περισσότερα. Μια ειλικρινή αγκαλιά στον καθένα ξεχωριστά με στοργή».

Πηγή: amna.gr