Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σ

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Φιορεντίνα την Τετάρτη το βράδυ (29/5, 22:00) στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του για τον τελικό του Conference League.

Ο Κωσταντής Τζολάκης που εκπροσώπησε τους παίκτες των ερυθρόλευκων στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε:

Υπερισχύει η σωματική ή πνευματική προετοιμασία περισσότερο για τον τελικό;


"Στον αυριανό τελικό και σε όλους το πνευματικό είναι πιο σημαντικό από το σωματικό. Η πιο έτοιμη πνευματικά ομάδα θα κατκατήσει το τρόπαιο".

Είναι πλεονέκτημα για εσάς το γεγονός πως ο τελικός γίνεται στην Ελλάδα και την OPAP Arena;

"Το μόνο πλεονέκτημα είναι ότι έχουμε παίξει άλλες δύο φορές φέτος και ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Το παιχνίδι όμως θα κριθεί στις τέσσερις γραμμές".

Νιώθετε πιο σκληροί μετά τα δύσκολα παιχνίδια που βγάλατε εις πέρας;


"Για να πάμε στον τελικό θα πρέπει να αποκλείσουμε και μεγάλα ονόματα. Δεν γίνεται να περνάς εύκολα αν θες να κατακτήσεις το τρόπαιο. Δίκαια είμαστε στον τελικό, το μόνο που απομένει είναι να δείξουμε ένα ακόμη καλό πρόσωπο".

Έχεις περάσει αρκετή ώρα στο βίντεο για να δεις πέναλτι των παικτών της Φιορεντίνα;

"Ο τελικός μπορεί να έχει μία τέτοια διαδικασία, καθήκον μας είναι να έχουμε προετοιμαστεί και γι αυτό. Όπως κάναμε ανάλυση σε όλη την ομάδα της Φιορεντίνα, έτσι κάναμε και στα πέναλτι".

Η εμπειρία της Φιορεντίνα παίζει ρόλο ενόψει του αυριανού τελικού;


"Έχει μεγαλύτερο αβαντάζ από εμάς γιατί πέρσι πήρε γεύση, παύουν να ισχύουν από την στιγμή που θα σφυρίξει ο διαιτητής για την έναρξη του αγώνα".

Έχει γίνει viral το VIDEO με τον μικρό Γιαννάκη, αύριο είναι καλεσμένος του Ολυμπιακού μαζί με τον πατέρα του, είναι αυτό μια ευκαιρία για να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο στην Ευρώπη;

"Είναι άλλη μία ευκαιρία για να αλλάξουμε την κατάσταση, να συνειδητοποιήσουμε τι εστί αθλητισμός και να σταματήσουμε τη βία στα γήπεδα και σε όλη τη χώρα που μας πονάνε πάρα πολύ".

Πηγή: sport24.gr