Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σ

Club από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου προχώρησε σε διερευνητική κρούση προς τον 21χρονο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Το συμβόλαιο με την πειραϊκή ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τους “ερυθρόλευκους” να εκτιμούν πως στο τέλος θα εξασφαλίσουν την υπογραφή του ποδοσφαιριστή που κέρδισε την εμπιστοσύνη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και καθιερώθηκε κάτω από τα δοκάρια


Ο νεαρός τερματοφύλακας τα βρήκε όλα… εντυπωσιακά με τον Ισπανό προπονητή, καθώς του δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη.

Το ότι ο Μεντιλίμπαρ συνεχίζει να τον εμπιστεύεται και να τον έχει βασικό, με τον Πασχαλάκη στον πάγκο, για κάποιους δείχνει και το… μέλλον του.


Για την ώρα η ανανέωση του νεαρού ήταν στον… αέρα, αλλά κάτι τέτοιο δείχνει να αλλάζει, με τον Ισπανό τεχνικό να τον προετοιμάζει για θέση βασικού. Αυτό φαίνεται γιατί όταν η μπάλα… έκαιγε ο Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να ρίξει στην μάχη τον νεαρό.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να τον καλέσει για ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς σίγουρα δεν θέλει να τον χάσει, μιας και πρόκειται για το μέλλον των δοκαριών του.

Πρόσφατα στην Πορτογαλία ανέφεραν ότι ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπράγκα και πως έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές των Αρσεναλίστας με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Όμως, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τον Τζολάκη για τη ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα χρόνια και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Πηγή:  https://talentabout.gr/