Τηλεόραση Ραδιόφωνο
α

Το τέταρτο του μετάλλιο σε Βαλκανικό Πρωτάθλημα και τρίτο ασημένιο κατέκτησε πριν από λίγο στη Σμύρνη ο Απόστολος Παρέλλης. Ο κορυφαίος ρίπτης στην ιστορία του κυπριακού στίβου είχε ως καλύτερη βολή του στη δισκοβολία την έκτη του, ρίχνοντας στα 60,56μ., καταλαμβάνοντας τη 2η θέση, πίσω από τον Ρουμάνο Φιρφιρίκα (61,90μ.). Θα πρέπει να τονίσουμε ότι λίγο πριν από τις 18:00 το απόγευμα άρχισε έντονη βροχόπτωση στη Σμύρνη, η οποία επηρέασε σαφέστατα τις προσπάθειες όλων των αθλητών σε όλα τα αγωνίσματα, αλλά περισσότερο επηρεάζονται οι δισκοβόλοι, αφού είναι δύσκολο να «κολλήσεις» τον δίσκο στην παλάμη σου. Γι’ αυτό και οι βολές δεν ήταν στο επίπεδο της αξίας τους.

Σημαντικούς βαθμούς από τη δισκοβολία ήθελε να κατακτήσει ο Γιώργος Κονιαράκης, ο οποίος έριξε μέχρι τα 58,46μ. και κατέλαβε την 4η θέση, ενώ πέρσι ήταν στο βάθρο ως «χάλκινος». Οι βαθμοί που αποκομίζει ο αθλητής και υιός της Έλλης Ευαγγελίδου από το Βαλκανικό είναι 1092 (1032 + 60) και δεν τον βοηθούν να αναρριχηθεί στην παγκόσμια κατάταξη, στην προσπάθεια που κάνει για να προλάβει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια Απόστολε για το νέο μετάλλιό σου και Γιώργο για την αρκετά καλή προσπάθειά σου.

* Να αναφέρουμε ότι, κάτω από την έντονη βροχόπτωση, η Παρασκευή Θρασυβούλου ήταν 7η στη σφαιροβολία με 14,07μ., ενώ στην πρώτη φετινή του κούρσα στα 800μ. ο Σταύρος Σπύρου κατέλαβε συνολικά την 12η θέση με 1:51.13.