Τηλεόραση Ραδιόφωνο
χ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά:

Για τα σενάρια περί μεταγραφής Κβιλιτάια: «Λέγονται και γράφονται πολλά, για Κβιλιτάια και για άλλους. Δεν πρόκειται να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε κανένα όνομα αν δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό. Δεν θέλουμε να μπούμε σε ονοματολογία. Όταν υπάρχει κάτι επίσημο θα βγούμε με ανακοίνωση».

Για το μπάτζετ: «Θα κάνω γενικότερο σχόλιο. Τα ποσά που γράφονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ακόμη και στην περίπτωση που γράφτηκε για 1,500,000 εκατομμύριο ευρώ. Αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 ευρώ το χρόνο».

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο προγραμματισμός είναι σε εξέλιξη. Ένας από τους στόχους είναι να ολοκληρώσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται τις μεταγραφικές κινήσεις. Αντιλαμβάνεστε πως υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν μπορείς να τους αποκτήσεις άμεσα. Ο στόχος όμως είναι να ολοκληρώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για το κυπριακό στοιχείο: «Και πάλι γενικό σχόλιο. Γενικά μας ενδιαφέρει το κυπριακό στοιχείο αν βρεθεί παίκτης που θεωρεί ο προπονητής πως μπορεί να μας βοηθήσει θα τον αποκτήσουμε. Για αυτό δίνουμε τόσο μεγάλη σημασία στις ακαδημίες».

Για την προσπάθεια κυπροποίησης του Μπράουν: «Είναι θέμα χρόνου για τον Μπράουν. Δεν μπορώ να γνωρίζω ακριβείς ημερομηνίες, αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι πως άρχισαν οι διαδικασίες για κυπροποίηση του Μπράουν. Ίσως πάρει την υπηκοότητα εντός του 2024».

Για την αποχώρηση Μπρόρσον: «Είναι ο μόνος παίκτης που έληγε το συμβόλαιο του και έφυγε. Οι άλλοι δεσμεύονται με συμβόλαιο».

Αν θα ακολουθήσουν άλλες αποχωρήσεις: «Το θέμα είναι πως πρέπει να έρθουν κάποιοι πρώτα και μετά να έχουμε αποχώρηση. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην προσπάθεια ενίσχυσης και μετά θα δούμε».

από την ιστοσελίδα 24sports.com.cy