Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δ

Ο Πορτογάλος πυγμάχος Οκτάβιο Πουντιβίτρ έχει μπροστά του ένας από τους μεγαλύτερους αγώνες στην ιστορία της πυγμαχίας της χώρας.

Ο πυγχμάνος με καταγωγή από τη Μοζαμβίκη θα αγωνιστεί στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, εναντίον του Ουκρανού Ντάνθελ Λαπίν για τον παγκόσμιο τίτλο WBA Continental.

 

«Έχω ήδη μιλήσει με τους φίλους μου: μιλάμε για έναν τίτλο WBA, έναν τίτλο στη Σαουδική Αραβία, στο Ριάντ, με εκατομμύρια ανθρώπους και εκατομμύρια χορηγούς να παρακολουθούν. Νομίζω ότι αυτός ο αγώνας θα μπορούσε πραγματικά να αλλάξει τη ζωή μου και θα μπορούσε να αλλάξει και την εθνική πυγμαχία», δήλωσε ο Οκτάβιο Πούντιβιτρ.

«Νομίζω ότι το μεγαλύτερο βάρος που νιώθω δεν είναι ο ίδιος ο αγώνας, δεν είναι η ίδια η σκηνή, αλλά είναι αυτό που εκπροσωπώ. Εκπροσωπώ την Πορτογαλία. Εκπροσωπώ τη Μοζαμβίκη. Εκπροσωπώ τους φίλους μου, την οικογένειά μου. Εκπροσωπώ τη Σπόρτινγκ, που είναι ο σύλλογός μου. Εκπροσωπώ την Kingzilla, η οποία είναι η ομάδα μου που με μεγάλωσε στο Πόρτο. Εκπροσωπώ νέους ανθρώπους με πολλά όνειρα και γι’ αυτό έχω λάβει πολλά μηνύματα».

Για να νιώσει υποστήριξη σε μια τόσο σημαντική βραδιά στο Ριάντ, ο Πορτογαλομοζαμβικανός πυγμάχος θα ήθελε ακόμη και να έχει στο κοινό τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Γι’ αυτό έστειλε πρόσκληση στον Πορτογάλο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Έχουμε πολλούς Πορτογάλους στο Ριάντ, όπως ο Ρούμπεν Νέβες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο προπονητής Χόρχε Ζεσούς. Είναι σημαντικό να νιώθω υποστήριξη από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Χόρχε Ζεσούς ή οποιονδήποτε άλλο Πορτογάλο, θα μου δώσει περισσότερη ώθηση.

Ο Κριστιάνο αποκάλυψε την περίεργη ρουτίνα που ακολουθεί πριν κοιμηθεί
Πιστεύω ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι εκεί. Τώρα, όσο για τους υπόλοιπους ανθρώπους, δεν ξέρω. Αλλά δεν με πείραξε καθόλου και ήταν πολύ ευχάριστο για μένα, γιατί είμαι μεγάλος θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο, αν ερχόταν να δώσει επιπλέον υποστήριξη».

Πηγή: sportal.gr