Τηλεόραση Ραδιόφωνο
22

Αντίστροφα μετρούν πλέον για τον τελικό του πρωταθλήματος ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.

Η προετοιμασία, αγωνιστική και ψυχολογική, μπαίνει στην κορύφωσή της. Τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων δουλεύουν σε  κάθε λεπτομέρεια με στόχο να παρουσιαστούν οι παίκτες το βραδυ του Σαββάτου στην καλύτερη τους κατάσταση.

Η  ψυχολογία και απο εκεί και πέρα η αυτοπεποίθηση,  το καθαρό μυαλό και το κρύο αίμα,  εάν αυτό μπορεί να  το έχει ένας ποδοσφαιριστής σε ένα  τόσο κρίσιμο παιχνίδι, είναι  πολύ σημαντικά στοιχεία, πέραν της τακτικής αλλα και της  αγωνιστικής κατάστασης που θα βρεθούν την ώρα του αγώνα οι παίκτες.

Είναι και οι δύο ομάδες συνόλου, υπάρχουν όμως  και οι επιδραστικοί  παίκτες στο παιχνίδι της κάθε ομάδας, ενω και στις δύο ομάδες υπάρχουν παίκτες προσωπικότητες.

Κι αν θα μπορούσε κανείς να ξεχωρίσει ορισμένους τέτοιους παίκτες θα έβαζε από την πλευρά του ΑΠΟΕΛ τους Εντογκαλά και Κβιλιτάια και από την ΑΕΚ τους Τόγκια και Σολ.

Πιο ουσιαστική και επιδραστική βέβαια η παρουσία των δύο προπονητών, που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους. Δύσκολο πάντως να επιφυλάξουν εκπλήξεις ο ένας στον άλλο!