Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε νωρίτερα ότι έχει κατατεθεί ένας συνδυασμός για τη διοίκηση του σωματείου ενόψει της συνέλευσης στις 10 Μαίου, αποτελούμενος από οκτώ υποψήφια Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συμβουλίου, όπως προνοεί το Καταστατικό. Ο συνδυασμός που κατατέθηκε έχει ως επικεφαλής τον Χρίστο Χατζηστεφάνου που διετέλεσε και παλαιότερα πρόεδρος του σωματείου. Ανακοινώθηκαν επίσης τα ονόματα των συνεργατών του αλλά και  οι θέσεις που θα αναλάβουν στο διοικητικό συμβούλιο. Υπήρξαν επίσης επτά Ατομικές Υποψηφιότητες για τη θέση μέλους.

Ετσι η γενική συνέλευση αναμένεται ότι θα δώσει εντολή στον Χρίστο Χ``Στεφάνου προκειμένου να ηγηθεί της νέας διοίκησης του σωματείου.

Λίγες μέρες μετά, στις 14 Μαίου θα γίνει και η γενική συνέλευση της εταιρείας. Οπωςπληροφορούμαστε γίνονται εντατικές προσπάθειες και διαβουλεύσεις προκειμένου να συγκροτηθεί και εκεί διοικητική ομάδα, που θα αναλάβει τη διοίκηση της εταιρείας και θα επαναφέρει και το μοντέλο διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος, δίνοτας επίσης λύση και στο θέμα των μετοχών του Χρίστου Πουλλαίδη.