Τηλεόραση Ραδιόφωνο
m

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ φαίνεται πως περιμένει την άφιξη του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, τοποθετώντας κάρτα του Γάλλου σταρ μαζί με αυτές των συμπαικτών του στους μερένγκες.

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για να γίνει πραγματικότητα μία τεράστια μετακίνηση. Το καλοκαίρι ο Κίλιαν Εμπαπέ αναμένεται να μετακομίσει από την Παρί στη Ρεάλ Μαδρίτης, ολοκληρώνοντας το μεγάλο μπαμ.

Ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ακόμη, ωστόσο οι μερένγκες δεν το κρύβουν. Απόδειξη; Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ άνοιγε φακελάκια καρτών για διαφημιστικό σποτ.

Αρχικά άνοιξε κάρτα του Εμπαπέ και όλο χαμόγελο είπε: "Μου αρέσει αυτή η κάρτα. Είναι καλό παίκτης, δεν έχω τίποτα άλλο να πω γι' αυτό". Στη συνέχεια έδειξε τις κάρτες δύο συμπαικτών του, του Ντάνι Καρβαχάλ και του Αρντά Γκιουλέρ.

"Δύο συμπαίκτες μου, είναι υπέροχο πακέτο με τον Ντάνι και τον Αρντά. Τις κρατάω για τη συλλογή μου" ανέφερε. Κοίταξε πάλι με νόημα την κάμερα και φαίνεται να προσθέτει την κάρτα του Εμπαπέ μαζί με τις άλλες, λέγοντας: "Θα προσθέσω και αυτή".

Πηγή:sport24.gr