Τηλεόραση Ραδιόφωνο
β

Ο 40χρονος Αργεντινός, Κάρλος Τέβες ο οποίος είναι ένας από τους μόλις 14 ποδοσφαιριστές που έπαιξαν τόσο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και για τη Μάντσεστερ Σίτι, πέρασε τη νύχτα σε μια κλινική του Σαν Ισίντρο του Μπουένος Άιρες αφού ζήτησε ιατρική βοήθεια.

Επρόκειτο να υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις σήμερα (24/04) σε άλλο νοσοκομείο. Ο σύλλογος που διοικεί ο παλαίμαχος επιθετικός, η Ιντεπεντιέντε, επιβεβαίωσε την εισαγωγή του στο νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης (23/04), καθώς είπε ότι ο Κάρλος Τέβες αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στήθος.


Δημοσιεύματα στην Αργεντινή, έχουν συνδέσει τα προβλήματα του «Απάτσε» με το άγχος. Ο Τέβες ωστόσο, από την πλευρά του δεν έχει κάνει ακόμη κανένα επίσημο σχόλιο. Η Ιντεπεντιέντε, σε δήλωση της στο Twitter ανέφερε: «Ο προπονητής μας, Κάρλος Τέβες, πήγε στο νοσοκομείο La Trinidad στο San Isidro με πόνο στο στήθος. Έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και ήταν ικανοποιητικές. Σήμερα θα συνεχίσει με μια σειρά δοκιμών που έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων ως μέρος ενός γενικού ελέγχου».


Και πρόσθεσε σε επόμενο μήνυμα: «Ο Κάρλος Τέβες θα νοσηλευτεί προληπτικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι αντίστοιχες εξετάσεις». Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν θα μπορεί να παρακολουθήσει μια προπόνηση του συλλόγου που είναι προγραμματισμένη για σήμερα (24/04). Ο Τέβες θεωρείται ότι πάσχει από υψηλή αρτηριακή πίεση και υποβάλλεται τακτικά σε ιατρικούς ελέγχους.

Προκάλεσε εικασίες για το μέλλον του ως προπονητής της Ιντεπεντιέντε, αφού ανέστειλε μια συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό του συλλόγου από μια διοργάνωση κυπέλλου νωρίτερα αυτό το μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε τον τίτλο της Premier League και στις δύο σεζόν του Τέβες με τον σύλλογο και επίσης κατέκτησε το Champions League το 2008 και το League Cup το 2009.

sportal.gr