Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σ

Η Δόξα κέρδισε με 1-0 την Νέα Σαλαμίνα στο πλαίσιο της 10η αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος CYTA. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες και έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Πούριτς με κεφαλιά στο 69ο λεπτό. Με τη νίκη αυτή  η ομάδα της Κατωκοπιάς έφτασε τους 28 βαθμούς και στο όμως είναι στο -7 από την Καρμιώτισσα η οποία έχει αγώνα λιγότερο, ενώ, η Νέα Σαλαμίνα έμεινε στους 44.

 

Δείτε τις δηλώσεις των προπονητών της Δόξας και της Νέα Σαλαμίνας μετά το τέλος του αγώνα.

Κύπρος Μούζουρος: Συγχαρητήρια για την προσπάθεια, δεν είναι εύκολο. Προηγήθηκε και η ήττα από την Καρμιωτισσσα. Πήραμε τους βαθμούς στο τέλος άλλα είναι δύσκολο. Είμαστε επαγγελματίες και δεν τα παρατάμε, θα δίνουμε  τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν εξαρτάται από εμάς, είμαστε κοντά στην Β΄κατηγορία. Πάνω από όλα η αξιοπρέπεια μας και θα παλέψουμε μέχρι τέλους". 

 

Χριστόδουλος Χριστοδούλου:: "Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι και είχαμε μια πάρα πολύ απόδοση αλλά δυστυχώς όταν δεν σκοράρεις θα σε τιμωρήσει η μπάλα. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε και να τελειώνουμε τα παιχνίδια. Συνεχίζουμε, απέμειναν τέσσερα  παιχνίδια και προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται".