Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ολυμπι αερ

 

Μόλις έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα άτομα της «ερυθρόλευκης» αποστολής έγινε χαμός, αφού οι οπαδοί άναψαν καπνογόνα, φώναζαν «Θρύλε σ’ αγαπώ! Φέρτε μας το ευρωπαϊκό!», ενώ ακολούθησαν ξεχωριστές αναφορές σε καθέναν από τους παίκτες που περνούσαν ανάμεσά τους.

Ξεχωριστή αποθέωση γνώρισε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο οποίος χθες το βράδυ απέκρουσε τρία πέναλτι στη συγκεκριμένη διαδικασία μετά την παράταση, και πανευτυχής κρατούσε ένα καπνογόνο που πήρε από τους οπαδούς.

Ο Ελ Αραμπί, από τη μεριά του, χόρευε μαζί με τον κόσμο που φώναζε ρυθμικά το όνομά του, ενώ τη δική του αποθέωση γνώρισε και ο Μεντιλίμπαρ, ο οποίος χαμογελούσε σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Στο Πασαλιμάνι πήγαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για να γιορτάσουν τη σπουδαία πρόκριση της ομάδας τους στους 4 του Conference League.


Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στους 4 μια ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αφού πέρασε από την έδρα της Φενέρμπαχτσε στη διαδικασία των πέναλτι και οι οπαδοί της ομάδας ξεχύθηκαν στο Πασαλιμάνι για να γιορτάσουν το σπουδαίο αυτό επίτευγμα. Οι ερυθρόλευκοι ζητούσαν μάλιστα από την ομάδα να φέρει την κούπα.


Οι πανηγυρισμοί των φίλων του Ολυμπιακού κράτησαν αρκετές ώρες με τη νύχτα να γίνεται μέρα από τα δεκάδες καπνογόνα ενώ αρκετοί οπαδοί των ερυθρόλευκων πήγαν απευθείας από το Πασαλιμάνι στο "Ελ. Βενιζέλος" για να αποθεώσουν και εκεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 
Πηγή: Sport 24 gr