Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κυπελλο τροπαιο

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο ημιτελικός στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ μετά το αποτέλεσμα στην Πάφο, 2-1 υπέρ της τοπικής ομάδας σε βάρος του Απόλλωνα.

Η ομάδα του Καρσέδο αντικρύζει ως ιστορική ευκαιρία την συγκυρία αυτή ώστε για πρώτη φορά να μπορέσει να δώσει το παρόν της σε τελικό. Έτσι μόνο θα σώσει μία χρονιά την οποία άρχισε με πολύ φιλόδοξους στόχους. Θα απουσιάσουν Ικόκο και Μελούσο. Δεν είναι βέβαιη η συμμετοχή του Τουμάσι.

Μοναδική διεξοδος διάκρισης και για τον Απόλλωνα το κύπελλο κοκα κολα. Με ασπίδα τον κόσμο του που θα γεμίσει το γήπεδο και θα δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα, θα προσπαθήσει για την ανατροπή και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.  Ο Πάμπλο Ματσίν δεν υπολογίζει τους Βαλμπουενά και Κριμέντσικ, δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορέσει να βοηθήσει ο Κοστάκε.

Διαιτητής ορίστηκε ο Γερμανός Ντάνιελ Σιεπερτ και στο VAR o συμπατριώτης του Γιόχαν Φέιρερ.

Σε καλύτερη θέση από τους τέσσερις φιναλίστ του κυπέλλου κόκα κόλα είναι η  Ομόνοια μετά το 0-3 που πέτυχε σε βάρος του ΑΡΗ στον πρώτο αγώνα. 
Τόσο η καθαρή αυτή νίκη όσο και η κούραση, ωθούν τον Γιάννη Αναστασίου σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. 
Εκτός οι  Μπέζους, Φαμπιάνο, Λανγκ, Κασάμα αλλά και ο Φράνσον λόγω ίωσης. 


Επιστρέφει ο αρχηγός Κούσουλος. Μαζική αναμένεται η παρουσία των φίλων της Ομόνοιας που θέλουν να γιορτάσουν τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρόκριση σε τελικό κυπελλου κόκα κόλα ώτσε να διεκδικήσουν το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο.
Διαιτητής ορίστηκε ο Ελβετός Λούκας Φάντριχτ και στο VAR o συμπατριώτης του Λιονέλ Τσούντι. 

Ο ΑΡΗΣ προερχόμενος από μία σειρά άτυχων αποτελεσμάτων, μεταξύ αυτών και οι δύο ήττες από την Ομόνοια, πάει στο ΓΣΠ για το καλύτερο δυνατό γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες του είναι ελάχιστες. Είναι βέβαιο όμως ότι θα τις κυνηγήσει. Και ο Σπιλέφσκι προγραμματίζει αλλαγές. Δεν υπολογίζει τους Καζού και Στρούσκι, επιστρέφει ο Σανέ.