Τηλεόραση Ραδιόφωνο
22

 

Τρελά ερωτευμένος είναι ο Ντόουγκλας Λουίζ με την Αλίσα Λέμαν. Ο Βραζιλιάνος μέσος της Γουέστ Χαμ έσταξε μέλι σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Daily Mail» για την Ελβετίδα ποδοσφαιρίστρια που αγωνίζεται στη γυναικεία ομάδα των «σφυριών». Ο Λουίζ πήρε μεταγραφή στη Γουέστ Χαμ το 2019 από την Μάντσεστερ Σίτι κι η Λέμαν ανήκει στον αγγλικό σύλλογο από το 2021. Οι δυο τους είναι ζευγάρι περίπου δύο χρόνια.

«Οι άνθρωποι λένε ότι είμαστε σαν ένα σελέμπριτι ζευγάρι, αλλά είμαστε απλώς φυσιολογικοί. Βγαίνουμε για φαγητό. Πάμε για μπόουλινγκ. Πηγαίνουμε βόλτες στα μαγαζιά», είπε ο Βραζιλιάνος μέσος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο τον έχει βοηθήσει να μάθει να μιλάει αγγλικά:

«Τα αγγλικά μου είναι πολύ καλύτερα εξαιτίας της. Τα δύο πρώτα μου χρόνια δεν μπορούσα να μιλήσω αγγλικά, αλλά στη συνέχεια τη γνώρισα και τώρα το έχω ανάγκη. Δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε αν δεν μπορώ να μιλήσω τη γλώσσα, μπορούμε; Εάν έχουμε μία διαφωνία μπορούμε τώρα να τη λύσουμε στη στιγμή πριν έπρεπε να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνό μου για να μεταφράσω τα πάντα από τα πορτογαλικά στα αγγλικά!


Την πρώτη φορά που συνέβη δεν μπορούσα να μιλήσω και να πω τίποτα και αυτό έπρεπε να αλλάξει. Μιλάει τόσες πολλές γλώσσες. Νομίζω πέντε. Γερμανικά, Γαλλικά, Αγγλικά, Πορτογαλικά και Σουηδικά. Εγώ τρεις, Πορτογαλικά, Αγγλικά, Ισπανικά. Δεν είναι κακό δεδομένου ότι δεν τελείωσα καν το σχολείο».

Τέλος αναφέρθηκε στον κανόνα που έχουν θέσει κι αυτός να είναι να συζητούν για ποδόσφαιρο στο σπίτι. «Όταν είμαστε σπίτι δεν μιλάμε για το ποδόσφαιρο». Βέβαια, όπως αναφέρουν οι Άγγλοι προσπαθούν να βλέπουν ο ένας τους αγώνες του άλλου.
 

Πηγή: sportal.gr