Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Y

Ευχάριστα είναι τα νέα από την κατάσταση της υγείας του Εβάν Εντικά μετά από την κατάρρευσή του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρόμα με την Ουντινέζε, με τον 24χρονο μπακ να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από τη σειρά εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε.

 

Ο Εβάν Εντικά έκανε τις καρδιές των φίλων της Ρόμα να παγώσουν το βράδυ της Κυριακής, όταν κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με την Ουντινέζε για την 32η αγωνιστική της Serie A κατάρρευσε στο χορτάρι και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

 

Ευτυχώς διατηρούσε τις αισθήσεις του όλο αυτό το διάστημα που ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, με τους ανθρώπους των τζαλορόσι να σπεύδουν λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο για να του δείξουν την έμπρακτη στήριξή τους και την Δευτέρα (15/04) να ανταμείβονται με πολύ ευχάριστα νέα.

 

Αυτά είχαν να κάνουν με την εξέλιξη της υγείας του παίκτη, με τον Εντικά να υποβάλλεται σε εξονυχιστικές εξετάσεις και αυτές να δείχνουν πως δεν υπήρχε η παραμικρή επιπλοκή, με αποτέλεσμα να πάρει εξιτήριο.

 

Η Ρόμα ανακοίνωσε επίσης πως οι έλεγχοι έδειξαν "τραύμα στο στήθος με ελάχιστο αριστερό πνευμοθώρακα", με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο Ιβοριανός θα υποβληθεί μέσα στις προσεχείς ημέρες σε νέους ιατρικούς ελέγχους.

Sports24.gr