Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σ

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού της Ομόνοιας, Γιάννη Αναστασίου μετά το διπλό επί της Ανόρθωσης στο Αντώνης Παπαδόπουλος

 

«Φανήκαμε νευρικοί. Δεν αρχίσαμε καλά. Κάναμε πολλά λάθη. Δεν πιέζαμε τους εαυτούς μας. Η Ανόρθωση ξεκίνησε ορμητικά. Όσο πέρναγε η ώρα βρίσκαμε τα πατήματά μας. Η αλλαγή του Μπεζούς, η παρουσία του Μπασιρού μετά από αρκετό διάστημα επηρέασε. Όσο είχαμε υπομονή και παίζαμε από τα άκρα που ήταν και το πλάνο κάναμε ευκαιρίες, δείξαμε υπομονή. Είχαμε 3-4 καλές ευκαιρίες στο ημίχρονο. Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο να έχουμε υπομονή και να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις. Έπαιξε ρόλο η νοοτροπία μας. Δείξαμε υπομονή, σκοράραμε ένα γκολ μετά ήρθε και το δεύτερο. Δεν νομίζω ότι δεχθήκαμε ιδιαίτερη πίεση. Τώρα η προσοχή μας είναι στο ματς της Τετάρτης».

 

Για τη μάχη στο πρωτάθλημα: «Είναι τρία παιχνίδια. Θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Το σημαντικό ματς είναι αυτό της Τετάρτης. Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλά. Πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι, να συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα.Να δούμε τους τραυματίες».

Για τον Μπέζους: «Είχε θέμα με τον αχίλλειο. Δεν ξέρουμε το μέγεθος. Θα δούμε από τις εξετάσεις».