Τηλεόραση Ραδιόφωνο
α

Ο  Απόλλων στον απόλυτο βαθμό αλλα και η Πάφος σε μεγάλο, έχουν το Κύπελλο ώς μόνη οδό διάκρισης αλλα και εξόδου στην Ευρώπη και στις 6 απόψε κοντράρονται στο Στέλιος Κυριακίδης θέλοντας να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό.

Η Πάφος θα έχει την στήριξη του κόσμου της και την δύναμη της έδρας με την ελπίδα να αφήσει πίσω πίσω της τα σκαμπανεβάσματα που δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει το πρωτάθλημα έστω κι αν αντικειμενικά διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ.
 
Οι ημιτελικοί δίνουν την ευκαιρία για να πετύχει τη διάκριση και να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Κυπέλλου.

Ο Ιγκόκο και ο Μελούσο θα είναι εκτός.

Ο Απόλλων έχει περισσότερη εμπειρία ως ομάδα από τέτοιου είδους παιχνίδια όμως είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να αποδώσει στο μέγιστο κια στα δύο παιχνίδια για να αποκλείσει την Πάφο που φάνηκε και στο πρωτάθλημα ότι ήταν ανώτερη ομάδα από αυτόν.

Η παρουσία στον Β όμιλο  φαίνεται να αξιοποιήθηκε υπό τις περιστάσεις σωστά από τον Ματσίν και η ομάδα είναι ήρεμη και φρέσκια.

Προέκυψε πρόβλημα στον αγώνα με τη Δόξα με τον Κριμέντσικ που μαζί με τον Σιέλβικ θα μείνουν εκτός. Στην αποστολή αναμένεται ότι θα είναι ο Σαγκάλ.

Στους μεταξύ τους αγώνες πρωταθλήματος η Πάφος κέρδισε στο σταδιο "Αλφαμέγα" με 3-0 ενώ στο Στέλιος Κυριακίδης οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν στο 1-1

O Ρουμάνος Ράντου Μαριάν Πετρέσκου θα είναι ο διαιτητής και ο συμπατριώτης του Αλίν Χαντεγκάν στο VAR.