Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φτρ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ανόρθωσης σχετικά με την έναρξη της οικονομικής ενίσχυσης και καλεί  τον κόσμο της να συνεισφέρει σε αυτήν την προσπάθεια.

 

Αναλυτικά:

Η ανάγκη για άμεση οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, προς αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών, είναι μεγάλη και είμαστε βέβαιοι πως ο περήφανος κόσμος της Ανόρθωσης θα σταθεί κι αυτή τη φορά αρωγός της προσπάθειας, ως οι σύγχρονοι «Άτλαντες» που θα κρατήσουν στους ώμους τον ιστορικό μας Σύλλογο.

Ως εκ τούτου, και μετά τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου ημερομηνίας 8/4/2024, ανακοινώνονται οι ακόλουθες ενέργειες οικονομικής ενίσχυσης:

-Η διάθεση των θεωρείων πολυτελείας ξεκινά άμεσα, με αύξηση στην τιμή του κάθε θεωρείου κατά 50%. Παράλληλα, το 50% της συνολικής αξίας κάθε θεωρείου θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι την Τρίτη 16/4. Το υπόλοιπο 50% μέχρι τον Ιούλιο 2024.

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 θα μπορούν να προκρατήσουν τις θέσεις τους για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 καταβάλλοντας το ποσό των €100 που παράλληλα θα τους εντάσσει σε μια ειδική κατηγορία φίλων της ομάδας «Άτλαντες» απολαμβάνοντας ειδικά προνόμια όπως κληρώσεις για επίσημες φανέλες περιόδου 2024-25 με υπογραφές των ποδοσφαιριστών, δικαίωμα επιλογής μέσω ψηφοφορίας μιας εκ των επίσημων εμφανίσεων και 200 βαθμούς στο πρόγραμμα «Blue & White». Η πληρωμή του ποσού μπορεί να γίνει μέσω του www.anotickets.com και καλούνται οι κάτοχοι να το πράξουν μέχρι την Τρίτη 16/4.