Τηλεόραση Ραδιόφωνο
22

Αποκαλυπτικός ήταν ο κύριος επενδυτής στο ιδιόκτητο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ Ντίνος Ιορδάνου στην αποκλειστική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και στο Podcast της ιστοσελίδας μας ant1live.com. Αναφέρθηκε σε ενδιαφέρον επενδυτών από την Αμερική για το νέο γήπεδο μετά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής. Μίλησε για τη σχέση του με τον Πρόδρομο Πετρίδη και για τη ζωή του ενώ απάντησε και στο ερώτημα αν θα τον ενδιέφερε να είναι πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ στο μέλλον.

Ποιοι ενδιαφέρθηκαν να επενδύσουν μετά την ανακοίνωση της Παρασκευής, ποια η σχέση του με τον Πρόδρομο Πετρίδη και κατά πόσον ενδιαφέρεται να εμπλακεί στα διοικητικά της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Η αποκλειστική συνέντευξη στον Θησέα Ιωάννου και στο pocast του ΑΝΤ1 δόθηκε μετά τη συνέντευξη τύπου του ΑΠΟΕΛ για το ιδιόκτητο γήπεδο και λίγο πριν την αναχώρηση του Ντίνου Ιορδάνου για την Αμερική.

Σε εκείνο το διάστημα προέκυψαν ειδήσεις τις οποίες ο γνωστός επιχειρηματίας αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 όπως το ενδιαφέρον επενδυτών από την Αμερική για το γήπεδο.

Η σχέση Ντίνου Ιορδάνου με τον Πρόδρομο Πετρίδη απασχολεί τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Ο κύριος επενδυτής του γηπέδου μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον πρόεδρο της εταιρείας.

Ποιες είναι οι βλέψεις του Ντίνου Ιορδάνου; Θα ήθελε ποτέ να γίνει ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ;

Το ιδιόκτητο γήπεδο ήταν και είναι το όραμα του Ντίνου Ιορδάνου. Πως γεννήθηκε όμως αυτή η προοπτική; Το απάντησε και αυτό στον ΑΝΤ1!

Μέσα από την εξομόλογηση στον ΑΝΤ1 μίλησε για τη ζωή του στην Αμερική, για τις επιχειρήσεις του και για την οικογένεια του.

Ολόκληρη η συνέντευξη θα αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην ιστοσελίδα του ΑΝΤ1 αύριο στις πέντε το απόγευμα.

Δείτε ορισμένες από τις σημαντικές ατάκες του επενδυτή του γηπέδου ΑΠΟΕΛ στο βίντεο που ακολουθεί: