Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αεκ

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ραν Μπεν Σίμον έκανε δηλώσεις ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής με το ΑΠΟΕΛ. Δείτε τα όσα είπε:
 

- «Όλοι ξέρουν τη σημασία αυτού του παιχνιδιού. Νιώθω κάτι σε αυτή την πόλη όταν περπατάω, γιατί ζω εδώ. Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τους ανθρώπους γύρω μας, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι έχουμε άλλα έξι παιχνίδια μπροστά μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν είναι τελικός κυπέλλου, έχουμε άλλα έξι ματς. Πρέπει να είμαστε πολύ έξυπνοι αυτή τη χρονική περίοδο. Βλέπω τους παίκτες πώς προπονούνται και πώς το αντιμετωπίζουν και τους έχω πλήρη εμπιστοσύνη».

- «Θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας, η ενέργεια που βγάζουν. Είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας και μέχρι σήμερα παίρνουμε πολλή δύναμη από τον κόσμο μας. Πιστεύω ότι όλοι θα έρθουν στο γήπεδο και θα μας υποστηρίξουν».

- «Πρέπει να εξισορροπήσουμε τα πράγματα και να καταλάβουμε ότι έχουμε ένα στόχο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, να έχουμε μια διαδικασία σκέψης. Είναι σπουδαίο να βλέπεις την οικογένεια και όλο τον κόσμο της Λάρνακας να σε στηρίζει, γιατί συνδέεται με την ομάδα και συνδέονται με όσα δίνουμε κάθε βδομάδα. Είμαστε παθιασμένοι να τα επιστρέψουμε στον κόσμο».