Τηλεόραση Ραδιόφωνο
π

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε για την πρόκριση της Γεωργίας επί της Ελλάδας και για τη σημασία αυτού του αποτελέσματος για τη χώρα του.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια, μίλησε σε κανάλι της Γεωργίας για την πρόκριση της χώρας του επί της Ελλάδας στο Euro 2024.

Ο 56χρονος τεχνικός μίλησε για τη σημασία που είχε αυτό το αποτέλεσμα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, αλλά και για το πώς είδε ο ίδιος το ματς.

Όσα είπε ο Κετσπάγια:

«Περάσαμε μία ωραία νύχτα και όμορφο πρωινό. Όλη η Γεωργία περίμενε αυτή την επιτυχία εδώ και 30 χρόνια. Για να είμαι ειλικρινής μετά το πρώτο πέναλτι κατάλαβα πως θα κερδίζαμε τον αγώνα. Θέλω να τους συγχαρώ όλους. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες και τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της εθνικής αλλά και όλη την Γεωργία.

Παίξαμε το ποδόσφαιρο που έπρεπε να παίξουμε. Γι’ αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό έγινε με την αποφασιστικότητα και την έντονη επιθυμία. Κερδίσαμε την Ελλάδα για πρώτη φορά και χαίρομαι που αυτό έγινε σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα. Έχουμε παίξει πολλές φορές με τους Έλληνες και δεν κερδίσαμε ούτε και μία φορά παρόλο που είχαμε κάνει καλές εμφανίσεις και τότε».

πηγή: to10.gr