Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Φ

Οι πιθανότητες παραμονής του Γκουστάβο Πογέτ μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου στην Εθνική Ελλάδας δεν είναι πλέον με το μέρος του μετά τον αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από το Euro 2024.

 

 

Ο Γκουστάβο Πογέτ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης και της ήττας από τη Γεωργία με 4-2 και τον αποκλεισμό από το Euro 2024 τόσο στον ALPHA όσο και στη "NOVA" απέφυγε να αναφερθεί στο μέλλον του στον πάγκο της Εθνικής αλλά σημείωσε "Θα δούμε σε πέντε μέρες".

 

Ο λόγος που ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε "θα δούμε σε πέντε μέρες" είχε να κάνει με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του στις 31 Μαρτίου.

 

Από την 1 Απριλίου και μετά ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ελεύθερος να συνεχίσει όπου επιθυμεί την καριέρα του και να υπογράψει σε όποια ομάδα θελήσει.

 

 

Το αν θα περιμένει την Εθνική Ελλάδας κανείς δεν το ξέρει. Τη δεδομένη στιγμή όμως φαντάζει αρκετά δύσκολη η παραμονή του καθώς δύσκολα από την ΕΠΟ θα γίνει πρόταση ανανέωσης στον τεχνικό από την Ουρουγουάη.

 

Αρχικά η Ελλάδα αποκλείστηκε από το Euro 2024 και δεν θα βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας το προσεχές καλοκαίρι, όντας βέβαια σε έναν δύσκολο όμιλο με Γαλλία και Ολλανδία, όλοι όμως περίμεναν κόντρα σε Καζακστάν-Γεωργία από την Ελλάδα να προκριθεί ως το φαβορί των δύο αναμετρήσεων,

 

Την ίδια ώρα το καλοκαίρι αναμένεται να υπάρξει αλλαγή στον προεδρικό θώκο τηςe ομοσπονδίας και η σκέψη στην τωρινή διοίκηση είναι πως δεν θα ήθελε να δεσμεύσει τους ανθρώπους της ομοσπονδίας για τον επόμενο προπονητή.

 

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι πως η επόμενη προγραμματισμένη υποχρέωση της Εθνικής είναι το σπουδαίο φιλικό με τη Γερμανία στις 7 Ιουνίου εκτός έδρας.

Sports24.gr