Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ν

Ενώ ο Νεϊμάρ εξακολουθεί να παραμένει στα πιτς μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε με την εθνική Βραζιλίας τον περασμένο Οκτώβριο, κι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, ο συμπαίκτης του στην Αλ Χιλάλ, Μίκαελ, μίλησε για ένα αστείο σκηνικό με τον Ζόρζε Ζεσούς.

Μιλώντας στη βραζιλιάνικη εκπομπή Dominjol αποκάλυψε την επική ατάκα του Νεϊμάρ, όταν ο προπονητής της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία τού είπε ότι θα του κάνει "μαθήματα" στην εκτέλεση πέναλτι.

"Ο προπονητής βγαίνει από τον ρόλο του μερικές φορές και γίνεται πολύ αστείος. Υπάρχουν στιγμές που αστειεύεται και δεν μοιάζει με το ίδιο άτομο που μας δυσκολεύει.

Ο Νεϊμάρ είχε χάσει ένα πέναλτι κι ο Ζεσούς τού είπε: "Θα σε μάθω εγώ πώς να εκτελείς ένα πέναλτι". Ο Νεϊμάρ ευστόχησε στο πέναλτι κι απάντησε: "Θέλεις να μάθεις στον ιερέα πώς να κάνει τη Λειτουργία; Θα χάσω πέναλτι μόνο όταν το θέλω".

Στη συνέχεια επαίνεσε τον Βραζιλιάνο για τον επαγγελματισμό του: "Είχα την ευκαιρία, και ευχαριστώ τον Θεό για αυτό, να συναντήσω τον Νεϊμάρ και να δουλέψω μαζί του.

Κάθε φορά που ερχόταν να προπονηθεί μαζί μας, ήταν πάντα εργατικός και δεν τον είδα ποτέ να παραπονιέται για τίποτα.

Ήταν πολύ εύκολο να δουλέψεις μαζί του, λόγω της ενέργειάς του, της ζωντάνιας του και της προσωπικότητάς του, ήταν πολύ ήρεμος.


Ποτέ δεν τον έχω δει να μειώνει κανέναν, ποτέ δεν τον έχω δει να είναι αγενής ή να προκαλεί οτιδήποτε. Πάντα δούλευε, πάντα συγκεντρωνόταν και έδινε συμβουλές στο γήπεδο".

Πηγή:sport24.gr