Τηλεόραση Ραδιόφωνο
coca cola

Στιγμές χαράς, συγκίνησης και πανηγυρισμών ετοιμάζεται να μοιραστεί με χιλιάδες φιλάθλους το αγαπημένο αναψυκτικό των γηπέδων, στους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola.

Πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ στη Λευκωσία, η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca -Cola. Η κλήρωση έγινε στην παρουσία του Αναπληρωτή Προέδρου της ΚΟΠ Χάρη Λοϊζίδη, του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά και της Channel Marketing Manager της χορηγού εταιρείας Coca-Cola HBC Κύπρου Ζαφείρως Σταύρου, εκπροσώπους ομάδων και δημοσιογράφων.

Εκ μέρους της χορηγού εταιρείας, η Channel Marketing Manager Ζαφείρω Σταύρου, αναφέροντας πως ο αθλητισμός, αποτελεί κεντρικό πυλώνα της διαχρονικής στρατηγικής της Coca-Cola HBC Κύπρου και ευχαριστώντας θερμά την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την άριστη συνεργασία εδώ και έξι δεκαετίες, δήλωσε: «Συνεχίζουμε με μεγάλη περηφάνια, αλλά και επιπλέον ευθύνη, για να διαφυλάξουμε όλοι και όλες, τις αξίες και τα θετικά μηνύματα που προωθεί το άθλημα του ποδοσφαίρου στην κοινωνία μας. Γιορτάζουμε με κάθε ομάδα, με κάθε φίλαθλο, με κοινό παρονομαστή το κόκκινο χρώμα του αγαπημένου μας αναψυκτικού, ίσως το μόνο χρώμα στα γήπεδα που νιώθουν όλοι δικό τους!»

Τα ζευγάρια που κληρώθηκαν, είναι:

Άρης Λεμεσού - Ομόνοια Λευκωσίας

Πάφος FC - Απόλλων Λεμεσού
 

Η Coca-Cola HBC Κύπρου εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.