Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση με έντονο το αίσθημα της ενσυναίσθησης προχώρησε η διοίκηση της Άρσεναλ, καθώς με πρωτοβουλία του Μοχάμεντ Ελνένι, πλέον στο "Emirates" στεγάζεται ειδικό δωμάτιο για να προσεύχονται οι Μουσουλμάνοι παίκτες πριν και μετά τον τέλος των αγώνων.


Σε μία ασυνήθιστη κίνηση για τα ευρωπαϊκά δεδομένα προχώρησε η Άρσεναλ, καθώς με πρωτοβουλία του Αιγύπτιου χαφ της ομάδας, Μοχάμεντ Ελνένι, πλέον το γήπεδο των Κανονιέρηδων θα έχει το δικό του δωμάτιο για να προσεύχονται οι ποδοσφαιριστές.


Το εν λόγω δωμάτιο θα είναι ένας πολυχώρος προσευχής, με τη διοίκηση της Άρσεναλ να αφουγκράζεται τις ανάγκες των αθλητών, ιδίως των Μουσουλμάνων οι οποίοι ξεκίνησαν τη νηστεία στο πλαίσιο του Ραμαζανιού.

Συγκεκριμένα, για 29 ή 30 μέρες οι Μουσουλμάνοι δεν επιτρέπεται να τρώνε ή να πίνουν οτιδήποτε πριν τη δύση του ηλίου, μια ιδιαιτέρως επίπονη συνθήκη για τους επαγγελματίες παίκτες.


"Είμαι πολύ περήφανος που άνοιξα την αίθουσα προσευχής των παικτών μας στο Emirates. Η ύπαρξη αυτού του χώρου για περισυλλογή και προσευχή θα αλλάξει τις ζωές των μελλοντικών παικτών της Άρσεναλ. Είμαι πραγματικά ευγνώμων στο προσωπικό και σε όλους όσους συμμετείχαν για να γίνει αυτό πραγματικότητα", δήλωσε ο εμπνευστής της ιδέας και της υλοποίησής της, Μοχάμεντ Ελνένι, στα social media του.

<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="560"><p lang="en" dir="ltr">I am so proud to have opened our player prayer room at Emirates Stadium. <br><br>Having this space to contemplate and pray will change the lives of future Arsenal players. I am really grateful to the staff and everyone involved in making this happen <a href="https://twitter.com/Arsenal?ref_src=twsrc%5Etfw">@Arsenal</a> ❤️ <a href="https://t.co/ovuqLUtJIr">pic.twitter.com/ovuqLUtJIr</a></p>&mdash; Mohamed ELNeny (@ElNennY) <a href="https://twitter.com/ElNennY/status/1767260426255888443?ref_src=twsrc%5Etfw">March 11, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

 

Πηγή: sports24.gr