Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Ο Άρης Λεμεσού, πρωτοτυπεί για μία ακόμα φορά καθώς έγινε η πρώτη Κυπριακή ομάδα με δική του εφαρμογή στα κινητά τηλέφωνα..

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ο Άρης Λεμεσού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την λειτουργία της εφαρμογής, ΑΡΗΣ! Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στο App Store https://apps.apple.com/ru/app/aris/id1669046715 και στο Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=lc.deck.aris&hl=ru (νοουμένου ότι είστε άνω των 18 ετών). Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε 3 διαφορετικές γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά και Ρωσικά. Για να εγγραφεί στην εφαρμογή ο χρήστης, πρέπει να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό του στο οποίο θα λάβει ένα SMS με έναν κωδικό ενεργοποίησης μετά την υποβολή του οποίου ο χρήστης προσθέτει κάποια προσωπικά στοιχεία. Το προφίλ του χρήστη μπορεί να τροποποιηθεί ανά πάσα στιγμή. 

Στην εφαρμογή μπορείτε να βρείτε τους επερχόμενους αγώνες του ΑΡΗ, την βαθμολογία του πρωταθλήματος καθώς και πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία για την ομάδα και πολλά άλλα.

Επιπλέον στην εφαρμογή μπορείτε να συλλέγετε ΑΣΤΕΡΙΑ και να τα ανταλλάσσετε με πολλά διαφορετικά βραβεία. Ο χρήστης συγκεντρώνει τα ΑΣΤΕΡΙΑ:

  • Καταχωρώντας εισιτήρια διαρκείας ή τα μεμονωμένα εισιτήρια και σκανάροντάς τα στους εντός έδρας αγώνες του Άρη.
  • Λαμβάνοντας μέρος στο παιχνίδι προβλέψεων (προβλέποντας την αρχική 11άδα, το σκορ και τους σκόρερ)
  • προσκαλώντας φίλους
  • Αποκτώντας ειδικά σήματα για τα επιτεύγματά του 

Ο χρήστης όχι μόνο μπορεί να ανταλλάξει τα ΑΣΤΕΡΙΑ που έχει συλλέξει με δώρα από τον σύλλογο, αλλά συμμετέχει αυτόματα και στην κλήρωση για τα μεγάλα βραβεία που θα απονεμηθούν στο τέλος της σεζόν. Στην εφαρμογή μπορείτε να βρείτε μια ειδική ενότητα με τη συνολική κατάταξη. Οι χρήστες που θα βρίσκονται στις δέκα πρώτες θέσεις θα πάρουν πολύτιμα βραβεία από την ομάδα, μεταξύ των οποίων και ένα ολοκαίνουργιο IPhone 14. 

Μην περιμένετε. Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή ARIS APP!