Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2


Ο Απόλλων με επιβλητική εμφάνιση κέρδισε με 2-0 την Νέα Σαλαμίνα και άνοιξε την μεταξύ τους διαφορά στους 4 βαθμούς στην μάχη για την πρωτιά στον δεύτερο όμιλο. 

Για την ομάδα της Λεμεσού σκόραραν οι Μάρκες και Σαγκάλ. 

 

Πάμπλο Ματσίν..

«Αξίζαμε τη νίκη και ελέγχαμε τον αγώνα. Ξέραμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου και τον αντιμετωπίσαμε όπως έπρεπε».

Για την κατάσταση Μάρκες και την αναγκαστική αλλαγή: ''Ξέρουμε σίγουρα ότι δεν θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι. Θα δούμε την κατάστασή του στην πορεία. Σίγουρα αν δεν ακυρωνόταν το γκολ λόγω οφσάιντ θα ήταν σίγουρα πέναλτι διότι ήταν δυνατό φάουλ και παράβαση''.

Για το γεγονός ότι ο κόσμος ζήτησε την κατάκτηση του Κυπέλλου:  ''Ο κόσμος και όλοι μας θέλουμε το κύπελλο.  Προς το παρόν επικεντρωνόμαστε στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Αυτή είναι η πραγματικότητα μας. Όταν έρθει η ώρα του κυπέλλου θα δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας για να το κατακτήσουμε''. 

 

Χριστόδουλος Χριστοδούλου..

«Ήρθαμε να διεκδικήσουμε τον αγώνα αλλά δεν τα καταφέρουμε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να ανασυνταχθούμε για να κερδίσουμε αγώνες. Ήρθαμε από ένα άσχημο αποτέλεσμα και θα πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό. Δεν είναι εύκολο αλλά είναι η δουλειά μας».

 

 

Γιώργος Μαλεκκίδης.. 

«Ως Απόλλωνας δεν είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε εδώ. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Μπορεί τα κίνητρα να μην είναι τα ίδια, ωστόσο από την στιγμή που φοράμε την φανέλα του Απόλλωνα, πρέπει να παλέψουμε για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το κύπελλο. Σίγουρα ο κόσμος το χρειάζεται αλλά δεν είναι μόνο το κύπελλο, η ομάδα έχει νοοτροπία και πρέπει με σοβαρότητα να διεκδικήσουμε όλα τα παιχνίδια. Είμαι αρκετά χαρούμενος. Θέλω να βγάλω ασπροπρόσωπο τον προπονητή μου που με εμπιστεύεται, αλλά και τον εαυτό μου να τον βλέπω να γίνεται όλο και καλύτερος».