Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Σ

Ο Εθνικός κέρδισε με 0-1 την ΑΕΖ, μέσα στο το στάδιο VITEX «Αμμόχωστος – Επιστροφή», με χρυσό σκόρερ τον Καμπρέρα από το σημείο του πέναλτι. Η ομάδα της  Άχνας με αυτή της την νίκη αύξησε την διαφορά της στους 15 βαθμούς από την ζώνη υποβιβασμού, και ξεμπερδεύει από νώρις όσο αφορά το θέμα παραμόνης. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ζακακίου παραμένει στην 13η θέση , έχοντας 16 βαθμούς.

 

 

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΖ, Ντράγκαν Στέβοβιτς :
«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Από μια άτυχη στιγμή δεχθήκαμε το γκολ. Ήμασταν καλοί, είχαμε ισορροπία αμυντικά και επιθετικά και από αυτή την άτυχη στιγμή δεν νικήσαμε. Είναι σημαντικό το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα».

 

Δηλώσεις του προπονητή του Εθνικού, Μαρίνου Σατσιά :
''Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Πάρα πολύ σημαντική η νίκη μας . Μπήκαμε επιπόλαια στον αγώνα. Ο αντίπαλος μπήκε πιο δυνατά και έδειξε πως το ήθελε και για αυτό κάνει τη νίκη πιο γλυκιά γιατί ήρθε με αυτό τον τρόπο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Δεν πάνε οι θυσίες στράφι και είναι μεγάλό κίνητρο για εμάς αυτή τη στιγμή που κάναμε δυο στα δυο. Έχουμε διαφορά από τους αντιπάλους μας. Κάναμε διαφορά και βλέπουμε με αισιοδοξία την συνέχεια. Έχουμε τον αγώνα της Τετάρτης που είναι ακόμη πιο δύσκολος. Να ευχηθώ ότι καλύτερο στην ΑΕΖ''