Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δ

Άλλη μία πολύ σημαντική σελίδα στη σπουδαία καριέρα του πρόσθεσε πριν από λίγο ο Μίλαν Τράικοβιτς, ο οποίος αναδείχθηκε 8ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κλειστού Στίβου, στο 19ο της Γλασκόβης, στα 60μ. με εμπόδια.

Ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη κατάφερε, σε μια εντυπωσιακή ημέρα (2 Μαρτίου), να περάσει με δύο πρώτες θέσεις στις σειρές που έτρεξε, το μεσημέρι στον α΄ γύρο (7.59) και το βράδυ στα ημιτελικά (7.53) και μπήκε στον τελικό για να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατόν. Δυστυχώς, χτύπησε το πρώτο εμπόδιο, με αποτέλεσμα να μείνει λίγο πίσω και σε μια απόσταση των 60 μέτρων δύσκολα μπορείς να καλύψεις, παρά την αρκετά γρήγορη κούρσα που έκανε στη συνέχεια κι έτσι τερμάτισε στην 8η θέση με 7.59, δείχνοντας και ο ίδιος την απογοήτευσή του, γιατί βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στον Μίλαν Τράικοβιτς και στον προπονητή του αξίζουν χίλια μπράβο για μία ακόμα φανταστική διοργάνωση.

Ο Μίλαν Τράικοβιτς είναι ο μοναδικός μας αθλητής που έχει συμμετοχές σε τρεις τελικούς Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου και μάλιστα σε ισάριθμες διοργανώσεις! Το 2018 στο Μπέρμιγχαμ έκανε άκυρη εκκίνηση, το 2022 στο Βελιγράδι κατέλαβε την 7η θέση και το 2024 στη Γλασκόβη τερμάτισε στην 8η θέση. Επιτυχίες εξαιρετικές και αν μην τι άλλο δείχνει αρκετά καλά προπονημένος ενόψει και του ανοικτού στιβου, όπου ο βασικός στόχος είναι η διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θερμά συγχαρητήρια Μίλαν Milan Trajkovic και Αντώνη Γιαννουλάκη για μια ακόμα εντυπωσιακή παρουσία σε μία μεγάλη διοργάνωση.

φω