Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2


Ομόνοια, Πάφος, Ανόρθωση και Απόλλων είναι οι ομάδες που βρίσκονται στα ημιτελικά του κυπέλλου Coca Cola. 4 δυνατές ομάδες που θα διεκδικήσουν με αξιώσεις τον τίτλο..

Το ερώτημα είναι υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ και στα ημιτελικά; 


Από τις 4 ομάδες, η πιο ποιοτική κατά την άποψη μας είναι ο Άρης, με γεμάτο ρόστερ, ομάδα με επιθετικό ποδόσφαιρο και εξαιρετικό προπονητή. 

Δυνατό σύνολο είναι και η Πάφος, η οποία δεν διακρίνεται από σταθερότητα όμως όταν οι ποδοσφαιριστές της, αγωνιστούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους είναι ασταμάτητοι. Είναι και η δίψα που έχουν οι παίκτες και οι οπαδοί της Πάφου, καθώς είναι η μοναδική ομάδα των ημιτελικών χωρίς τίτλο στην ιστορία της. 

Από την πλευρά της στα ημιτελικά είναι και η Ομόνοια, η ομάδα που κατέκτησε δύο διαδοχικές φορές τον τίτλο και έχει την φανέλα να το κάνει ξανά. 


Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Απόλλων, ο οποίος έμεινε εκτός εξάδας και η κατάκτηση του κυπέλλου είναι η μοναδική διέξοδος για να πάρει η ομάδα του Ματσίν το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. 


Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ σε αυτή την φάση του κυπέλλου, ούτε ανεπιθύμητος αντίπαλος αλλά ούτε και βατός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρακολουθήσουμε εντυπωσιακούς ημιτελικούς.