Τηλεόραση Ραδιόφωνο
l

Ισπανικό δικαστήριο απέρριψε τη αγωγή της Ρεάλ Μαδρίτης και της Αθλέτικ Μπιλμπάο κατά της LaLiga σχετικά με τη συμφωνία ύψους 1,9 δισεκατομμυρίων ευρώ για τη χρηματοδότηση δεκάδων συλλόγων.
 Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου της Μαδρίτης,  δεν υπήρξε τίποτα παράνομο στη συμφωνία "LaLiga Boost", στην οποία 38 ισπανικοί σύλλογοι ψήφισαν να λάβουν χρήματα σε αντάλλαγμα για την παράδοση μεριδίου 8,2% στην CVC Capital Partners.
 Η συμφωνία περιελάμβανε τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας με τη συμμετοχή της CVC για να συγκεντρώσει έσοδα από τις μεταδόσεις αγώνων της LaLiga και τα δικαιώματα χορηγίας για 50 χρόνια. Εγκρίθηκε στα τέλη του 2021.

 Ήταν η πρώτη επενδυτική συμφωνία από εταιρεία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης και η Αθλέτικ Μπιλμπάο υπέβαλαν καταγγελία τον Ιανουάριο του 2022 λέγοντας ότι θα προκαλούσε ανεπανόρθωτη ζημιά σε ολόκληρο τον ισπανικό ποδοσφαιρικό τομέα και παραβίαζε τον ισπανικό αθλητικό νόμο και το καταστατικό της LaLiga.
 Υπάρχει δυνατότητα άσκησης έφεσης κατά της απόφασης.

 Σε ανακοίνωσή της, η LaLiga χαιρέτισε την απόφαση του δικαστή, επισημαίνοντας ότι η συμφωνία επέτρεψε στην πλειοψηφία των συλλόγων της να κάνουν επενδύσεις χωρίς κρατική βοήθεια.
 Οι σύλλογοι έχουν ξοδέψει το μεγαλύτερο μέρος του 1,9 δισ. ευρώ, κυρίως για βελτιώσεις στα γήπεδα, μείωση του χρέους και επενδύσεις στις επαγγελματικές τους ομάδες.