Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ekongk

Όπως είναι ήδη γνωστό ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη με ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που «κουβαλούσε» από το ματς πρεμιέρας του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Τόσο ο ίδιος όσο και η Ομοσπονδία της Νιγηρίας δεν μέτρησαν σωστά το μέγεθος της ζημίας που υπέστη, με τον Εκόνγκ να αγωνίζεται κανονικά καθ΄όλη την διάρκεια του τουρνουά.

 

 

Ο Εκόνγκ μετέβη ήδη στην Φιλανδία  προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση καθώς υπέστη θλάση 3ου βαθμού. Οι πιθανότητες να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν το τέλος της φετινής σεζόν είναι ελάχιστες, με τον ΠΑΟΚ να αναλαμβάνει δράση.

 

Ο Δικέφαλος θα στραφεί κατά της νιγηριανής ομοσπονδίας, με τους συμπατριώτες του Εκόνγκ να αναλύουν τα δεδομένα της υπόθεσης. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο ΠΑΟΚ δικαιούται αποζημίωση 20.548 ευρώ για κάθε μέρα που θα απουσιάζει ο Εκόνγκ. Μάλιστα, η αποζημίωση θα αρχίσει να καταβάλλεται μετά τις πρώτες 28 ημέρες απουσίας.

Από πλευράς ΠΑΟΚ κρατούν για την ώρα κλειστά χαρτιά, υπογραμμίζοντας μόνο πως θεωρητικά πληρώνεσαι από τη ΦΙΦΑ το ποσό που αντιστοιχεί στο συμβόλαιο του παίχτη για όσο λείπει...

sdna