Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δωνης φερε

Ο προπονητής της Αλ-ΓουέχνταΓιώργος Δώνης παραπονέθηκε για το γεγονός πως εκείνος και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν πληρωθεί εδώ και μήνες στην συνέντευξη Τύπου που έγινε μετά την λήξη του αγώνα της ομάδας με την Αλ-Ιτιχάντ, όπου ηττήθηκε στις καθυστερήσεις με 2-1.

Ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε πως η ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα τόσο με τους μισθούς που δεν έχει λάβει κανείς εδώ και καιρό, όσο και με τις εγκαταστάσεις, αλλά και με το γεγονός πως δεν έκανε μεταγραφές την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο.

Ακόμη, ανέφερε πως σέβεται το πρότζεκτ που έχει στηθεί στην Σαουδική Αραβία, ωστόσο θέλει να υπάρχει σεβασμός σε όλες τις ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Μπήκαμε σ' ένα τούνελ και προσπαθούμε να βρούμε τον δρόμο για να βγούμε από κει. Η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι καλή και δεν υπάρχει μισθοί. Δεν έχουμε λάβει μισθούς εδώ και αρκετό καιρό.

 

Λογικό είναι, αν δεν πληρώνονται οι αμοιβές, να μην υπάρχει και επιβράβευση. Δεν έχουμε εγκατάσταση ή εγκαταστάσεις και δεν μπορέσαμε να υπογράψουμε παίκτες στην τελευταία μεταγραφική περίοδο. Αυτό είναι κάτι που μας επηρεάζει και η υπομονή μας έχει φτάσει στο τέλος της, αφότου λάβαμε αρκετές υποσχέσεις.

Μίλησαν με σεβασμό για την Σαουδική Αραβία, αλλά και το πρότζεκτ της και είμαι περήφανος για την παρουσία μεγάλων αστέρων στο πρωτάθλημα και όχι μόνο στις τέσσερις μεγάλες ομάδες.

Ζητάμε σεβασμό. Μετά από 50 ώρες παίζουμε ένα παιχνίδι ενάντια στην Αλ-Τααβόν. Πρέπει να υπάρχει κάποιος είδος δικαισύνης».