Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φ

Σενάριο ταινίας η εξωγηπεδική ζωή του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, αφού σεξομανής θαυμάστρια του τον καταδίωκε επί ένα χρόνο με διάφορους τρόπους.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «The Sun», ζει το δικό του προσωπικό δράμα έξω από το χορτάρι του Άνφιλντ. Λόγος, μία τρελή θαυμάστρια, η οποία επί ένα χρόνο τον κυνηγάει επιδιώκοντας της σεξουαλική επαφή με κάθε πιθανό τρόπο.

Ο Άγγλος μπακ της Λίβερπουλ έχει προσπαθήσει με ουκ ολίγους τρόπους να αποφύγει την αδίστακτη γυναίκα, αλλάζοντας αριθμό τηλεφώνου και εγκαθιστώντας αρκετούς συναγερμούς στο σπίτι του.

Η παρανοϊκή θαυμάστρια, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, δεν έχει διστάσει να αποστείλει διάφορες επιστολές και υλικό άσεμνου περιεχομένου προς τον άσο των Reds. Ο ίδιος , αναγκάστηκε προσλάβει σωματοφύλακα και ιδιωτικό ντετέκτιβ, ενώ η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ φέρεται να μην μένει αμέτοχη επί του θέματος, στηρίζοντας ξεκάθαρα τον ποδοσφαιριστή.

Το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει την κρισιμότητα της κατάστασης και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο 25χρονος παίκτης της Λίβερπουλ.

«Αυτός ήταν περισσότερο από ένας χρόνος κόλασης για τον Τρεντ. Αυτή η γυναίκα έχει τρομοκρατήσει αυτόν και την οικογένειά του, βομβαρδίζοντάς τον με ξεκάθαρα μηνύματα, κρατώντας τον αριθμό του και καλώντας τον ασταμάτητα και στέλνοντας επιστολές και άσεμνο υλικό στο σπίτι του. Ήταν μια πραγματικά ανησυχητική στιγμή και ο Τρεντ έκανε ό,τι μπορούσε για να μην επηρεάσει την απόδοσή του στο γήπεδο».