Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Δείτε τις δηλώσεις - απάντηση στον Σταύρο Παπασταύρου από τον Γιέσπερ Γιάνσον στην ιστοσελίδα fotbollskanalen

«Με αγνοούσαν και το έχω παρατηρήσει αμέσως μετά που έφερε τον νέο προπονητή. Τότε μπορούσα να αρχίσω να δουλεύω. Από τότε συνέβησαν εξαιρετικά περίεργα πράγματα που δεν έχω ξαναζήσει. Είναι σχεδόν γελοίο. Δουλεύω πολλά χρόνια και έχω πουλήσει ποδοσφαιριστές για 50-60 εκ. ευρώ. Είμαι πολύ εργατικός και έχω πολύ καλό όνομα. Έρχομαι στην Κύπρο και γίνεται αυτό. Πρόκειται για ψεύτικες κατηγορίας, σχεδόν ειρωνικές. Τώρα πρέπει να αναλάβουν οι δικηγόροι.

Είναι πολύ λυπηρό για τον Ρέκνταλ γιατί όλο αυτό άρχισε να συμβαίνει με το που ήρθαν στην ομάδα. Ένιωσα ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό. Ο Παπασταύρου βρίσκεται κυρίως στις ΗΠΑ. Όλοι ξέρουν ότι δουλεύω σκληρά. Υπήρχε μεγάλη πίεση για να φέρουμε παίκτες. Ήταν δύσκολο.

Έγινε σαφής περιγραφή των καθηκόντων μου όταν συμφώνησα. Εγώ ήθελα να φέρω μία προπονητική ομάδα για να μπορώ να συνεργαστώ μαζί της. Μάλλον αυτό ήταν υπερβολικό γι αυτούς. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πίεση και μάλιστα μεγάλη. Ήταν πολύ όμορφα στην Κύπρο, είναι πολύ καλή χώρα αλλά άρχισαν αν συμβαίνουν πράγματα πίσω από την πλάτη μου.

«Δεν θέλω να μιλήσω γι αυτά όμως. Τώρα είναι σε εξέλιξη μία νομική διαδικασία. Επειδή γνωρίζαμε ότι μπορούσαν να συμβούν πράγματα, είχαμε όρους στο συμβόλαιο. Προσπάθησα να βρω μία λύση μαζί τους αλλά δεν υπήρχε βούληση. Από την στιγμή που δεν υπήρχε διέξοδος ζήτησα νομική βοήθεια»