Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Vv

Aπίστευτο σενάριο από την Τουρκία, καθώς με βάση όσα ισχυρίζεται ένας εκ των κορυφαίων Τούρκων δημοσιογράφων, ο Φατίχ Τερίμ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο Yağız Sabuncuoğlu σε ποστάρισμα του στο λογαριασμό του στο twitter όπου έχει 1 εκατ. άτομα που τον ακολουθούν κάνει λόγο για αποκλειστική πληροφορία και αναφέρει: "Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υπογράψει τον Φατίχ Τερίμ"

Πρόκειται φυσικά για έναν εκ των κορυφαίων, αν όχι τον καλύτερο όλων, Τούρκο προπονητή, με πολλούς τίτλους και διακρίσεις στο παλμαρέ του τόσο εντός Τουρκίας όσο και εκτός της πατρίδας του ενώ ο 70χρονος τεχνικός έχει βρεθεί και στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της χώρας του. 

Στον Παναθηναϊκό βέβαια δεν ψάχνουν προπονητή καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει την απόλυτη εκτίμηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Σέρβο τεχνικό εδώ και 2,5 χρόνια να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Μάλιστα στη σχετική πληροφορία που βγήκε από την Τουρκία και τον εν λόγω δημοσιογράφο η απάντηση των ανθρώπου του τριφυλλιού ήταν "Δεν ψάχνουμε προπονητή".