Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φγφγ

Σε ένα από τα ερωτήματα των ημερών απάντησε ο Ντέμης Νικολαΐδης, στο πλαίσιο του περιεχομένου που παράγει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε στον φόβο που έχει δημιουργηθεί τόσο στον ίδιο, όσο και στην ελληνική κοινωνία από τα συχνά επεισόδια στα γήπεδα τον τελευταίο καιρό.

Παράλληλα, μίλησε για το μερίδιο ευθύνης του κράτους, στο γεγονός ότι δεν αισθάνεται ασφάλεια να αφήσει το παιδί του να πάει μόνο του σε αθλητικά δρώμενα.

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Ντέμη Νικολαΐδη:

"Μπορεί να το άφηνα. Δεν θα ήθελα, αλλά δύσκολα λες όχι. Στα ευρωπαϊκά γήπεδα πιο εύκολα θα το έκανα, στην Ελλάδα όχι.

Φοβάμαι, όπως όλοι νομίζω. Υπάρχει άγχος και φόβος για το τι θα συμβεί. Δεν χρειάζεται να μπλέξει το ίδιο το παιδί, αλλά είναι επικίνδυνα τα πράγματα στα ελληνικά γήπεδα, πράγμα το οποίο είναι λυπηρό.

Δεν έχει ασχοληθεί κανείς και άμα το δούμε συνολικά, έχεις ένα κράτος το οποίο δεν ασχολείται με τη ασφάλεια των παιδιών μας. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, πρέπει κανονικά να πηγαίνουν μόνα τους τα παιδιά στα 16 τους στα γήπεδα, λογικό είναι.

Εκτός από όλα τα άλλα θέματα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, είναι και αυτό πολύ σημαντικό. Δεν αισθανόμαστε πολύ άνετα σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, ακόμα και στο μπάσκετ. Δεν μας αφήνει η Ελλάδα πολλά χρόνια τώρα να πηγαίνει μια παρέα 15-16-17 χρονών στα γήπεδα, να επιστρέφει και να είναι ασφαλής".