Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομικοι παρατα

Πολύ κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τη ζωή του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα, καθώς έχει πέσει σε κώμα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας. Ρεπορτάζ του NEWS247


Σε κώμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ο αστυνομικός των ΜΑΤ που τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια επεισοδίων με χούλιγκαν έξω από κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας “Μελίνα Μερκούρη”, όπου διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Το πρωί της Παρασκευής (08/12) έγινε το δεύτερο χειρουργείο – καθαρισμός και έχει σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά, με τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα για τη ζωή του.

Ο ασθενής είχε πέσει σε κώμα από τα πρώτα λεπτά του τραυματισμού του, λόγω της εκτεταμένης αιμορραγίας (είχε υποστεί αιμορραγικό σοκ), σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν.


Πηγή: NEWS247

 

 

Έξω από το Μεταγωγών από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκονται δεκάδες γονείς, καθώς έχουν προσαχθεί τα παιδιά τους και παρακαλούν τις αστυνομικές δυνάμεις να τα δουν και να τους μιλήσουν.

Σε εκατοντάδες προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη ή τους δράστες της επίθεσης στον αστυνομικό έξω από το κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη, όπου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια.

Πιο αναλυτικά, οι δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν προσαγάγει συνολικά 424 άτομα, τα οποία από το κλειστό του Ρέντη μεταφέρθηκαν τα μεσάνυχτα στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής στην Πέτρου Ράλλη προκειμένου να γίνει εξακρίβωση στοιχείων και να διαπιστωθεί εάν και ποιοι εμπλέκονται στα συγκεκριμένα επεισόδια.

Μετά από λίγες ώρες, έξω από το Μεταγωγών από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκονται δεκάδες γονείς, καθώς έχουν προσαχθεί τα παιδιά τους και περιμένουν να δουν ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Υπάρχουν επίσης πολλοί φίλοι και συγγενείς των προσαχθέντων.


Μιλώντας στον Ant1 μητέρα ανηλίκου είπε ότι «το παιδί της ήταν μέσα στο γήπεδο, και σύμφωνα με όσα της είπε καθόταν κοντά στα πανό».

Ο νεαρός κάλεσε τη μητέρα του κατά τις «23:00 το βράδυ, της είπε να μην ανησυχεί ότι τον πήγαν στο μεταγωγών για εξακρίβωση στοιχείων». Το παιδί ανέφερε στη μητέρα του ότι έγιναν επεισόδια έξω από το γήπεδο. Κατά την περιγραφή η μητέρα λέει ότι «παρά τους καπνούς εντός του γηπέδου δεν άφηναν οι αστυνομικοί να βγουν έξω τον κόσμο, απέκλεισαν το γήπεδο».

Όταν εκείνη τον ρώτησε που σας πηγαίνουν το παιδί της είπε, «μαμά μας βαράνε… τι να ρωτήσουμε» στις 12:40 το παιδί μπήκε στην κλούβα και βγήκε μετά τις 4:20, κατήγγειλε η ίδια.

 

Πηγή: gazzetta.gr