Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κοσμος νεα σαλαμινα

Σημαντική ανακοίνωση από τους  οργανωμένους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας, οι οποίοι Αποφάσισαν αποχή από όλα τα παιχνίδια μέχρι νεοτέρας...

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

"Όπως είχαμε ενημερώσει προ ημερών ο Σύνδεσμος μας κάλεσε όλα του τα μέλη εχθές σε έκτακτη συνεδρία συγκεκριμένα και πολύ καθοριστικά για εμάς θέματα. Ομολογούμε ότι, μείναμε έκπληκτοι με την μαζική προσέλευση των μελών μας καθότι σε κάποια φάση το Σωματείο δεν μας χωρούσε και για αυτό ευχαριστούμε θερμά όλα μας τα μέλη.

Σε μια πολύωρη συνεδρία η οποία έληξε κοντά στα μεσάνυκτα με πολλές τοποθετήσεις, παρεμβάσεις και συζητήσεις ο Σύνδεσμος μας κατέληξε με συντριπτική πλειοψηφία στην ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ, και οι λόγοι είναι πολλοί και θα τους αναλύσουμε:

1. Από την αρχή του χρόνου, το Δ.Σ του ΣΥ.ΦΙ. RED REBELS έκανε ιδιαίτερες συστάσεις να δίνονται στους φιλοξενούμενους τα εισιτήρια που τους αναλογούν δηλαδή το 10% όπως εξάλλου είναι η πρακτική όλων των ομάδων, με σκοπό να μην έρχονται οι φιλοξενούμενοι και να κολλούν στην κυριολεξία δίπλα μας και όταν δημιουργούνται πρώτα από πλευράς τους εντάσεις, και όταν τους απαντήσουμε να τα ακούμε και να μας στήνουν στον τοίχο πρώτοι και καλύτεροι οι δικοί μας.

(Όντως μας άκουσαν, 1.200 εισιτήρια του απόλλωνα, 1.000 της αελ 1.350 εισιτήρια στην ομόνοια)

Τι θέλετε δηλαδή να δεχόμαστε τα πάντα και να λέμε ευχαριστώ;; Όταν μας πετούν πράγματα και μας χαιρετούν ναζιστικά, τι θέλετε να κάνουμε στο ίδιο μας το σπίτι;; Νομίζετε ότι πάσχουμε από ψυχολογικά και μας πιάνει ξαφνικά η τρέλα για επεισόδια;;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΣΤΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

2. Αμέτρητες οι φορές που τους είπαμε γιατί ρε παιδία όλοι η αστυνομία και όλοι Steward να βρίσκονται στην κερκίδα μας και στους απέναντι δεν υπάρχει ούτε και ένας;;; Πόσο επικίνδυνοι είμαστε ;; το αποτέλεσμα;; KANENA.

3. Πόσες φορές σας είπαμε ότι δεν πρέπει να βγαίνουν μέλη του Δ.Σ στην κερκίδα μας γιατί με την συμπεριφορά τους δημιουργούν αχρείαστες εντάσεις. Το αποτέλεσμα;; Να πιαστούν στα χέρια με δικούς μας αμέτρητες φορές.

4. Και πάμε στο αποκορύφωμα όπου επειδή υπήρξαν μικροεντάσεις από μία μερίδα 20 ατόμων στο παιχνίδι με την πάφο να βγουν οι διοικούντες και να μας πουν τα πιο κάτω:

“ Ως πρώτο βήμα θα ταυτοποιηθούν οι ταραξίες μέσω του κλειστού κυκλώματος και θα αποκλειστούν από το γήπεδο. Το κλειστό κύκλωμα έχει ζητηθεί ήδη από την αστυνομία για τις δικές της ενέργειες. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα, όπως προβλέπονται από την απόφαση του ΔΣ.”

Δηλαδή με απλά λόγια θα ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΕΓΝΑ. Αν είναι ποτέ δυνατό η ΣΑΛΑΜΙΝΑ, που αγωνίστηκε μαζί μας για την ρήψη του τρομονόμου να έρχεται να εφαρμόσει πάνω στο πιο ενεργό της κομμάτι της τον ίδιο τον τρομονόμο.

Τι νομίζατε ότι, θα μέναμε με σταυρωμένα τα χέρια και να αφήσουμε στο έλεος της αστυνομίας τα μέλη μας και τους οπαδούς μας;;

Μάλλον δεν μας μετρήσατε καλά και ούτε μας λογαριάζετε σωστά. ΕΜΕΙΣ δεν αφήνουμε ούτε μισό άτομο της οικογένειας μας και γενικά του κόσμου μας εκτεθειμένο. Καταλαβαίνετε, ότι με την συγκεκριμένη κίνηση σας ανοίγετε την κερκόπορτα για σειρά συλλήψεων οπαδών μας από την αστυνομία.

Κλείνοντας και για να μην μακρηγορούμε άλλο απαιτούμε άμεσα να γίνουν τα πιο κάτω:

1. Να δίνετε το 10% όπως πρέπει σε όλα τα παιχνίδια των φιλοξενούμενων.

2. Άτομα του Δ.Σ να μην επέμβουν ξανά στην κερκίδα μας.

3. Oι δηλούντες των πιο πάνω να ανακαλέσουν επίσημα τα όσα είπαν και τα όσα συνεχίζουν να λένε.

4. Ίση αντιμετώπιση των οπαδών μας σε σχέση με τους φιλοξενούμενους σε θέματα ασφαλείας (Steward, Αστυνομία,)

5. Τοποθέτηση διαχωριστικού “δίκτυ” και ασφαλές διαχωριστικού στο κομμάτι των φιλοξενούμενων.

6. Να μετακινηθεί επιτέλους η κάμερα που καλύπτει τους αγώνες από την κερκίδα μας.

7.Είμαστε έτοιμοι να έρθουμε σε διάλογο αφού αρχίσουν να γίνονται τα πιο πάνω.

Προς αποφυγή αχρείαστων συζητήσεων που θα δώσουν τροφή για συζήτηση στον κάθε άσχετο τα σχόλια θα απενεργοποιηθούν.

Τονίζουμε, ότι δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τον αγνό φίλαθλο κόσμο μας και ότι η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

Υ.Γ: ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ."