Τηλεόραση Ραδιόφωνο
4

Ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο, βρέθηκε στις ΗΠΑ, στο στάδιο «DRV PNK» της Ίντερ Μαϊάμι, για να παρακολουθήσει έναν αγώνα θρύλων της Conmebol, όπου η ομάδα «Τάνγκο» κέρδισε 2-1 την ομάδα «Σάμπα», χάρη  σε δύο γκολ του Αργεντινού επιθετικού Γκονσάλο Ιγκουαίν. 

Μιλώντας στα ΜΜΕ και ερωτηθείς για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2026, διαβεβαίωσε ότι «όλοι είναι ευχαριστημένοι, όλοι συμφωνούν. Το 26ο θα είναι το πρώτο Μουντιάλ με 48 ομάδες, θα είναι τεράστιο. Θα είναι εδώ στην Αμερική, στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο Μεξικό και στον Καναδά. Θα είναι ένα φεστιβάλ ποδοσφαίρου, μια απόλυτη επιτυχία, είμαι σίγουρος» , ενώ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του  36χρονου Λιονέλ Μέσι, δεν δίστασε να επισημάνει ότι «ελπίζω να τα καταφέρει να είναι στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, το  άλλο μετά από αυτό και σε εκείνο του 2034 επίσης. (σ.σ: όταν θα είναι 47 ετών!) Μέχρι όποτε θέλει.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μέσι είχε πει πριν από λίγους μήνες για το μέλλον του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής ότι «ακόμα δεν το σκέφτομαι, είμαι ειλικρινής. Μου αρέσει να παίζω, απολαμβάνω να είμαι με μια μπάλα, να είμαι στο γήπεδο».  

Πηγή : sdna.gr