Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δφ

Το ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για το...

«Το μεγαλύτερο sold out στην ιστορία, είναι ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ» είναι ένα σχέδιο στο οποίο  μπορεί και πρέπει να συμμετάσχει κάθε ΑΠΟΕΛίστας. Το σχέδιο προνοεί μια πάρα πολύ απλή διαδικασία που όλος ο κόσμος γνωρίζει.

 • Είναι η εισφορά με την μορφή αγοράς ενός εικονικού εισιτηρίου αγώνα.
 • Κάθε ΑΠΟΕΛίστας μέσα από το διαδίκτυο ή επισκεπτόμενος τα καταστήματα Orange Shop - Michalakopoulou & Orange Shop - Neo Plaza, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι με το ελάχιστο των €20, να αποκτήσει μια θέση και να προσθέσει το όνομά του, στο μεγαλύτερο sold out που έγινε ποτέ στο μεγαλύτερο στάδιο της Κύπρου.
 • Για να πετύχουμε το μεγαλύτερο «sold out» θέσεων πρέπει να ξεπεραστεί ο αριθμός των 23,000 εισιτηρίων.
 • Σε αυτό το σχέδιο δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, στο πόσα εισιτήρια μπορεί να αγοράσει ο κάθε φίλος της ομάδας μας. Μπορεί ένα άτομο να αγοράσει από ένα μέχρι και απεριόριστο αριθμό. Όσα οικονομικά μπορεί ο κάθε ένας.
 • Με αυτό το σχέδιο πέρα από την άμεση οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας, θα σταλθεί προς όλους τους αντιπάλους μας και ένα ισχυρό μήνυμα. Ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μπορεί να γεμίσει από μόνος του ακόμα και το μεγαλύτερο στάδιο της Κύπρου.
 • Η κίνηση των εισιτηρίων θα τυγχάνει ενημέρωσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέχρι και την κατάρριψη του ρεκόρ. Είναι ένας υψηλός στόχος που μόνο ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μπορεί να πετύχει.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ:

 1. Μέσω διαδικτύου ο εικονικός αγώνας θα ονομάζεται «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ»
 2. Επέλεξε τον αγώνα «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ» και θα ανοίξει το σχεδιάγραμμα του γηπέδου
 3. Επέλεξε από μία μέχρι όσες διαθέσιμες θέσεις επιθυμείς, για να τοποθετήσεις στο «καλάθι»
 4. Δεν χρειάζεται να καταχωρήσετε κάρτα φιλάθλου, να επιλέξετε τύπο εισιτηρίου ή να καταχωρήσετε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο
 5. Μόλις τα «εικονικά εισιτήρια» μπουν στο «καλάθι» προχωρήστε στο «CHECK OUT»
 6. Για κάθε αγορά «εικονικού εισιτηρίου» θα υπάρχει επιπρόσθετα, χρέωση επεξεργασίας €1