Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Στον απλό κόσμο του ΑΠΟΕΛ αλλά και σε οικονομικά επιφανείς παράγοντες ή φίλους της ομάδας απευθύνθηκε ο Πρόδρομος Πετρίδης παρουσιάζοντας τα σχέδια οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο σε ότι αφορά αυτον τον τομέα στην εταιρεία.

Η συνέντευξη τύπου έγινε στην επέτειο των 10χρόνων της διοίκησης Πετρίδη στο ΑΠΟΕΛ. Εγινε απολογισμός, θετικός για τις επιτυχίες που καταγράφηκαν και που κατέστησαν την ομάδα ως την πιο επιτυχημένη στην δεκαετία όπως είπε ο πρόεδρος Πετρίδης, αλλά και αρνητικός λόγω των οικονομικών προβλημάτων και ορισμένων λαθών για τα οποία έγινε παραδοχή. "Είναι ένας αγώνας απέναντι στα αμέτρητα εκατομμύρια των ανταγωνιστών μας" είπε ο Πρόδρομος Πετρίδης ζητώντας την οικονομική ενίσχυση από όλους τους Αποελίστες σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Παρουσιάστηκαν δύο σχέδια για τον απλό κόσμο αλλά και για τους Αποελίστες που έχουν μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια.

Γίνεται προσπάθεια και με επενδυτή με κίνδυνο μάλιστα σε μία περίπτωση την ίδια τη ζωή των ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ σε πρόσφατο ταξίδι στην εμπόλεμη Ουκρανία που δεν έφερε ωστόσο αποτέλεσμα. Κάλεσμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ έκανε και ο πρόεδρος του σωματείου Κυριάκος Ζιβανάρης. 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Δείτε ζωντανά τη συνέντευξη τύπου του Πρόδρομου Πετρίδη και την ανακοίνωση των σχεδίων οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας.

Πατήστε εδώ για το Live Streaming

Δείτε τις δηλώσεις: 

"Απευθυνόμαστε στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ σε μία κρίσιμη στιγμή. Υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα"

"Το ανώνυμο δημοσίευμα αφορά το ΑΠΟΕΛ που λέει για πώληση. Δεν το κρύβομαι"

“Θα εξαγγείλουμε δύο σχέδια. Από την ελάχιστη οικονομική βοήθεια μέχρι τη μέγιστη”

"Το πρώτο σχέδιο ονομάζεται SOLD OUT,  με την αγορά εισιτηρίου ενός εικονικού αγώνα, έναντι 20 ευρώ. Ένα άτομο μπορεί να αγοράσει όσα μπορεί, χωρίς περιορισμό"

"Το δεύτερο σχέδιο απευθύνεται σε ΑΠΟΕΛίστες με μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα. Μία ομάδα 500 τουλάχιστον ατόμων για να συνεισφέρουν από 1000 ευρώ μηνιαίως για 3 μήνες"

Κυριάκος Ζιβανάρης: 

"Είναι η ώρα να βοηθήσουμε όλοι οι Αποελίστες. Υάρχει σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα. Δεν είναι ώρα να ρίξουμε ευθύνες. Αυτά θα τα πουμε στη Γενική Συνέλευση. Πρέπει να ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια αυτή η προσπάθεια".